bine a-ti facut ca nu a-ti semnat...nu va pot obliga sa declarati ceva ce nu stiti sau a-ti uitat:D.....si in plus a-ti scapat de drumuri la tribunal....;)....problema este ca va vor chema in instanta daca se ajunge la proces si acolo dvs stiti ce veti spune caci"marturia mincinoasa este infractiune"
o seara buna
vorbiti cu persoanele abilitate si organizati un flagrant,mi se pare cea mai usoar solutie chiar singura defapt
o inregistrare nu poate fi folosita in instanta daca persoana respectiva nu si-a dat acordul ptr acea inregistrare
sfatul meu nu este unul profesionist....este doar unul logic
multumim la fel sa va fie foarte sanatoasa si fericita......ca o recomandare...nasteti prin cezariana.....
scuze ptr devierea de la subiect....nu cred ca se poate ajunge la asa ceva este absurd
inca nu s-a luat o decizie in acest fel,fetitza mea face 1 luna pe 13 luna aceasta si eram si eu ingrijorat,dar nu cred ca se poate ajunge atat de departe.
ptr proces nu va sfatuiesc......"traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"....va veti lupta cu mori de vant cu birocratie si cu toate personajele lui caragiale:">
dupa proceul de la judecaorie unde am pierdut am facut imediat recurs deci nu am mai cerut certificat de grefa nici nu am stiut ca trebuie ptr ca logic procesul are continuitate in urma recursului si nu cred ca trbuie sa platesc eu ptr incompetenta lor si lipsa de comunicare intre tribunal si organele de politie.
daca cumva mi se mareste perioada de suspendare a permisului la 60 de zile si nu rezolv nimic cu memoriul pot sa actionez in judecata inspectoratul de politie?
trebuie sa citesti contractul pe care l-ai incheiat cu cosmote sa vezi daca precizeaza ceva acolo in legatura cu rezilierea,daca nu,nu au ce sa iti faca
firma de recuperari te va stresa intruna ca sa recupereze debitul,cel mai simplu consulta un avocat si vei vedea legal ce poti face
buna sera
atat timp cat in local nu mai erau clienti nu vad cum a putut sa va dea amenda,este un pic de exces de zel al "fluiericiului",face-ti contestatie nu aveti nimic de pierdut
o sera buna si multa bafta
opinia mea nu este una profesionala,este doar un sfat prietenesc
mie mi-a sosit prin posta decizia prin care se respinge recursul........am luat-o am facut-o definitiva si iorevocabila si am dus-o in 4-5 zile ;a politie impreuna cu permisul
Certificat de grefa am luat in momentul cand am facut plangerea la judecatorie nu ptr recurs ptr ca logic procesul nu este finalizat atat timp cat exista continuitate in baza recursului pana la finalizarea acestuia......
O sa merg la politie cu acel memoriu pe care m-ati indrumat sa il fac si de acolo pana la "drepturile omului"...."cedo",etc....eu sincer il consider un abuz...
I hotarare se precizeaza de catre instanta ca nu exista intentia contravenientului sa patrunda in intersectie pe culoarea rosie a semaforului electricsi totusi "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul":sorry: