Prin prezenta va comunicam ca , in conformitate cu prevederile art. 10 lit. d) coroborate cu prevederile din art 11 lit a) din HCGMB nr 124/2008 ...
atat ca in articolele mentionate nu este mentionat termenul limita.
Saptamana trecuta am primit instiintare de la ADP sector 6 ca mi-au reziliat contractul de inchirie pentru parcare din motive de neplata incepand cu 12 mai.
Plata pentru anul 2016 a fost facuta in feb 2016, pentru anul 2017 undeva in intervalul 15-19 mai, si nu am sesizat ca impozitul era mai mic , echivalentul pentru primul trimiestru, locul de parcare fiind deja scos de la impozit.
Instiintarea am primit-o saptamana trecuta , prin posta cu scrisoare recomandata si am ridicat-o sambata 27 mai.
Este normal sa se intample asa ?
Din ce am citit pe net , pentru anul 2017 termenul de plata al taxelor pentru institutiile locale este de 30 iunie , nu 31 martie precum anul trecut.
Buna ziua,
Tatal meu este pensionar si are o poprire pe cont pentru ca acum 10 ani a girat un coleg care refuza sa-si achite creditele.
Din ce am inteles este vorba de un credit de consum care trebuia terminat de achitat acum 5 ani.
Mentionez ca acest coleg al lui este inca salariat si nu inteleg cum este posibil asa ceva ?
Care ar fi modalitatile pentru a iesi din aceasta situatie ?
Va multumesc,
Daniel
Buna ziua,
Am o masina luata in leasing, contract pe persoana fizica si acum vreau sa achit integral toata suma.
Intrebarea:
Exista o modalitate in care pot evita plata tva-ului; de ex: infiintez o societate comerciala care preia leasingul si il achita integral ?
Va multumesc,
am fost operata la ambii sani in aprilie 2010 : Excizii sectoriale mamare bilaterale cu examen histopatologic intraoperator
as vrea sa stiu daca as putea sa ma pensionez pe caz de boala si daca da ce documente mi-ar trebui si unde sa ma adresez
multumesc