buna am si eu o intrebare Daca am fost in prelungire ingrijire copil inca 6 luni m-ai beneficez de somaj ? Am stat acasa doi ani si sase luni . Daca la munca nu ma mai primeste ca asa a zis sefa ca nu mai are nevoie de personal (e mai bine sa lucrezi cu oameni fara carte de munca si pe cei cu carte sa nu ai mai iei)si ca nu stie ce sa faca si a zis ca ma da in somaj. Oare beneficez de somaj?
ce sa fac cu vecina de la parter ca a pus dop la scurgerea de la ghiuveta si nu mai pot folosi apa de la bucatarie ?ce sa fac sa merg la politie ?eu stiu ca nu are voie nimeni sa infunde canalizarile decat sa le desfundam noi ce ma sfatuiti sa fac?multumesc
buna ziua . am si eu o intrebare :o prietena de amea a ramins gravida si a ramas in concediu medical din prima luna de sarcina ,a facut gemeni si ia fost foarte rau de nu a putut merge la serviciu .oare o sa ia somaj dupa indemnizatie crestere copii dupa 3 ani de indemnizatie?sau ce trebuie sa faca sa beneficeze de somaj? va multumesc
buna ziua am si eu o intrebare sa ma ajute cineva urgent .Am depus dosarul de prelungire icc si l-am depus pe data de 08.06.2010 si copilul face 2 anisori pe data de 24.06.2010 oare o sa imi vina rezultatul pana atunci ?ce tre sa fac daca nu? Va rog sa ma ajutati.de la comisie a spus ca in termen de 2 saptamani vin hartile
am anuntat la munca ca vreau sa ma intorc la munca si a spus ca nu ma mai ia . ce sa fac ca nu am cu ce sa-l cresc pe copil cum trebuie sa procedez? am inteles ca legea nu le da voie sa ne dea afara dupa ce terminam indemnizatia.Va rog frumos sa ma sfatuiti ce sa fac MULTUMESC! FIRMA ESTE IN ACTIVITATE FARA ANGAJATI NUMAI UNUL CU JUMATE DE NORMA
in data de 24iunie2010mi se gata indemnizatia crestere copil ce ma sfatuiti sa fac ?la munca nu vreau sa ma mai ia .oare ce drepturi am la locul de munca?