Buna seara. As dori sa ma ajutati si pe mine, va rog frumos. Cum pot cere repunerea in termen pt.acceptarea succesiunii?Sunt singura mostenitoare a casei, nu am frati sau surori si succesiunea nu a fost facuta dupa tatal meu decedat in 2007 si doresc sa o fac acum, dupa decesul mamei care a fost in martie 2012.Impozitul stabilit de lege se ridica undeva la 2200 lei si mi se pare enorm. Exista cumva posibilitatea de a fi scutita de acest impozit. Va multumesc!
Maine o va plati.Astazi a primit comunicarea prin posta.Iara-si noroc ca a gasit-o la cutia postala in timp util , termenul de plata fiind 15 zile, aceasta fiind dispusa in data de 28.10.2010.Prejudiciul a fost de 2 per de incaltaminte in valoare de 420 lei si binenteles recuperat.Chiar ca noroc!Va multumim frumos!
Revin cu rezolvarea cazului prietenei mele.A primit o comunicare in care este specificat ca prin ordonanta de mai sus din data de 14.
10.2010, prin care in temeiul art.249 C.p.p. comb. cu art.11 pct.1 lit.b rap.la art.10 lit.b/1 C.p.p., s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala sub aspectul de infr.prev. de art.208 al.1-209 al.1 lit.e C.p, pentru fapta savarsita vi s-a aplicat sanctiunea cu caracter administrativ a amenzii in suma de 300 lei si ati fost obligat la plata cheltuielilor judiaciare in suma de 50 lei.Asta inseamna ca dupa plata si depunerea dovezii platilor s-a incheiat totul?Iar aceste aliniate C.p.p 208-209 ce inseamna?Va multumesc!
Buna mariana35.Fii amabila, imi poti spune si mie mai detaliat daca ai fost la politie sau la parchet si ce s-a intamplat?Am o prietena intr-o situatie similara si as vrea sa stiu la ce se poate astepta.Multumesc.
Deja a fost intrebata de cel cu care a dat declaratia de la politie de toate aceste aspecte.Nu a schimbat declaratia, a mentinut aceasta declaratie si la al doilea set de intrebari, stiti ca ele se repeta intr-o forma sau alta.E o femeie tanara, frumoasa si foarte inteligenta.Domnii politisti s-au purtat f.bine cu ea poate si datorita acestor aspecte dar cel mai important pentru ca nu este pericol public.Are 30 ani si e pacat pentru o prostie sa pateasca ceva.