avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate Irina029

Activitate Irina029

Răspuns la discuția Succesiune
Va multumesc! O zi placuta!
Discuție Succesiune
Buna seara. As dori sa ma ajutati si pe mine, va rog frumos. Cum pot cere repunerea in termen pt.acceptarea succesiunii?Sunt singura mostenitoare a casei, nu am frati sau surori si succesiunea nu a fost facuta dupa tatal meu decedat in 2007 si doresc sa o fac acum, dupa decesul mamei care a fost in martie 2012.Impozitul stabilit de lege se ridica undeva la 2200 lei si mi se pare enorm. Exista cumva posibilitatea de a fi scutita de acest impozit. Va multumesc!

Răspuns la discuția COMUNICARE
Maine o va plati.Astazi a primit comunicarea prin posta.Iara-si noroc ca a gasit-o la cutia postala in timp util , termenul de plata fiind 15 zile, aceasta fiind dispusa in data de 28.10.2010.Prejudiciul a fost de 2 per de incaltaminte in valoare de 420 lei si binenteles recuperat.Chiar ca noroc!Va multumim frumos!
Discuție COMUNICARE
Revin cu rezolvarea cazului prietenei mele.A primit o comunicare in care este specificat ca prin ordonanta de mai sus din data de 14.
10.2010, prin care in temeiul art.249 C.p.p. comb. cu art.11 pct.1 lit.b rap.la art.10 lit.b/1 C.p.p., s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala sub aspectul de infr.prev. de art.208 al.1-209 al.1 lit.e C.p, pentru fapta savarsita vi s-a aplicat sanctiunea cu caracter administrativ a amenzii in suma de 300 lei si ati fost obligat la plata cheltuielilor judiaciare in suma de 50 lei.Asta inseamna ca dupa plata si depunerea dovezii platilor s-a incheiat totul?Iar aceste aliniate C.p.p 208-209 ce inseamna?Va multumesc!
Răspuns la discuția Furt din magazin
Buna mariana35.Fii amabila, imi poti spune si mie mai detaliat daca ai fost la politie sau la parchet si ce s-a intamplat?Am o prietena intr-o situatie similara si as vrea sa stiu la ce se poate astepta.Multumesc.
Răspuns la discuția furt
Buna ziua roxyta.Poti sa imi spui si mie in cat timp ti-a sosit amenda de la data faptei si daca ai mai fost vreodata audiata?Multumesc!
Răspuns la discuția Furt calificat
Va voi tine la curent de cum decurg lucrurile.
Nu mai merge curand la cumparaturi:D
Va rog sa ma scuzati.
Deja a fost intrebata de cel cu care a dat declaratia de la politie de toate aceste aspecte.Nu a schimbat declaratia, a mentinut aceasta declaratie si la al doilea set de intrebari, stiti ca ele se repeta intr-o forma sau alta.E o femeie tanara, frumoasa si foarte inteligenta.Domnii politisti s-au purtat f.bine cu ea poate si datorita acestor aspecte dar cel mai important pentru ca nu este pericol public.Are 30 ani si e pacat pentru o prostie sa pateasca ceva.