avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate N87

Activitate N87

Executare judecătorească pentru un contract de prestări servicii(banca celule stem).
Data plății ultimei facturii a fost 21.03.2018. Se poate invoca dreptul de prescripție?
Sunt mamica unui baietel in varsta de 9 luni.Sunt separata de tatal copilului,din cauza comportamentului agresiv. Pana de curand,nu contribuia nici material la cresterea lui. Acum a depus bani pt baietel si insista ca vrea sa il ia de 2-3 ori pe saptamana. Sunt obligata sa il dau? Precizez ca cel mic sta doar cu mine 7zile din 7,este alaptat si devine foarte nelinistit daca nu sunt in preajma.Cum ar trebui sa procedez?
In casnicie,am fost abuzata fizic si emotional,de catre sotul meu,atat pe perioada sarcinii,cat si dupa nastere.Dupa indelungate intervenitii ale familiilor pentru a stopa comportamentul violent si ignirile,am decis sa ma mut la mama impreuna cu bebelusul,de comun acord cu el,el aducandu-ma la mama cu bagaje cu tot si facilitand sa ma mut cat mai repede chiar era de acord si cu divortul, Cu toate astea,amenintarile si jignirile nu au incetat.Vreau sa stiu ce dovezi sunt necesare pentru a face o plangere la politie si pt divort?Va multumesc
Răspuns la discuția Succesiune
Multumesc
Răspuns la discuția Succesiune
Va multumesc pentru raspunsuri.
Am primit sentinta civila in care sunt identificate bunurile dobandite si cotele-parte(suntem 3 mostenitori).Ce ar trebui sa fac pe mai departe?
Discuție Succesiune
Am primit pronuntarea asupra cauzei civile avand ca obiect succesiune,eu avand calitatea de mostenitor legal si as dori sa stiu ce urmeaza sa fac in continuare cu aceasta hotarare.

Va multumesc
Răspuns la discuția Despre administratorul blocului
Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat
Răspuns la discuția Despre administratorul blocului
La momentul respectiv,am facut toate demersurile pentru a mi se lua in consideratie reparatie dar cei competenti mi-au motivat ca nu au fonduri,a trebuit s-o fac pe propria raspundere deoarece vecinii din bloc au refuzat sa plateasca bani pe motiv ca nu este problema lor si doar a celor de la ultimul etaj,iar cine are probleme sa si le rezolve,neavand sprijin de nici un fel,am fost nevoita sa fac aceasta reparatie de una singura pentru ca altfel riscam sa mi se deteriorizeze acoperisul.
Va multumesc pentru comentarii
Răspuns la discuția Despre administratorul blocului
Va multumesc pentru pareri in cazul acesta=D>Mi-ati fost de mare ajutor