Servus. Se poate invoca perimarea unui dosar de executare silita avand in vedere obtinerea incuviintarii in luna 11 din 2013 , iar titlul de executare fiind datat luna 01 an 2015 ? Multumesc anticipat
2004 si nu s-a platit de atunci si nici nu s-a intreprins ceva in verederea recuperarii creditului. Nu a fost chemat nici in instanta , decat EOS KSI au facut cateva notificari incepand cu 2012 , ca in anul 2013 sa fie incuviintata cererea de executare silita, la care s-a trecut printr-o notificare a executorului judecatoresc abia acum pe 29 ian 2015!
Multumesc anticipat
Din cate stiu debitorul a plecat din tara in 2004 . De atunci nimeni nu a platit , nimeni nu a fost chemat in judecata , nimeni nu a fost ,,suparat" ! Acum ...cum de nu s-a prescris ? au trecut 11 ani ! Iar de la data de cand a fost incuviintata executarea asupra mea , (2013) , a mai trecut ceva timp. Sa inteleg ca eu voi fi cel ce va plati , si.... chiar si peste 100 ani?
multumesc
Documentul ce tocmai l-am primit este emis de catre executor judecatoresc ! Culmea printr-o incuvintare din 2013 a tribunalului sector 2, pentru un credit din 2004 ! Si suntem in 2015 !!!!
Servus . Doresc sa atac o executare silita impusa aberant , printr-o cerere in instanta , intrebarea este, daca pot cere cheltuieli de judecata , spre a-mi recupera taxa de timbru?
Multumesc anticipat
Servus . Iata faptele : am primit o instiintare de executare datata din data de 7 ian 2015 pentru un credit din 2004 , nu al meu , insa eu fiind girant . Din cate stiu creditul fiind neplatit inca de atunci , s-a prescris , trecand mai mult de 3 ani de la data ultimei recunoasteri ( plata). Din 2013 am fost bombardat de EOS cu fel de fel de citatii si avertismente caraora nu le-am dat atentie , insa acum in 2015 m-am trezit cu un document de executare pe o suma aberanta , referitoare la acel credit, suma ce a fost trimisa si societatii unde lucrez.
1. Cum pot ataca aceasta aberatie de executare ?
2. Cat costa taxa de timbru ?
3. Unde depun cererea de stopare a acestei executari ?
Multumesc anticipat