Buna ziua.... O Obste de mosneni, infintata Legea 1/2000, poate vinde la membrii lemn de foc sub pretul de A.P.V????. Fac precizarea ca lucrarile de exploatare sunt realizate de o firma autorizata.... ex. pret prestari servicii m cub 170 lei cu tva.. pret metru cub lem de foc 60 lei cu tva total 230 lei metru cub cu tva. Pretul din a.p.v la materialul lemnos este mai mare de 60 lei metru cub. Taxele..... la fisc si altela... se platesc la suma din A.P.V ori la suma realizata din vanzarea lemnului la pretul stabilit de 60 lei?
Buna ziua.... O Obste de mosneni, infintata Legea 1/2000, poate vinde la membrii lemn de foc sub pretul de A.P.V????. Fac precizarea ca lucrarile de exploatare sunt realizate de o firma autorizata.... ex. pret prestari servicii m cub 170 lei cu tva.. pret metru cub lem de foc 60 lei cu tva total 230 lei metru cub cu tva. Pretul din a.p.v la materialul lemnos este mai mare de 60 lei metru cub. Taxele..... la fisc si altela... se platesc la suma din A.P.V ori la suma realizata din vanzarea lemnului la pretul stabilit de 60 lei?
A fost incalcata Legea , procedurile , daca o Asociatie Obste de mosneni inregistrata la Tribunal in anul 2000, Legea 21/1924, a depus Situatiile financiare pentru anul 2000, folosindu-se de Covid , inca din luna Aprilie 2000, fara a avea aprobarea a.g.a, [ cu aprobarea membrilor Consiliului de admnistratie], desi Guvernul a prelungit termenul depunerii acestor documente pana la data de 31.07.2020?
Poate acesta entitate sa mai distribuie obstenilor[membrilor] dividentele[ drepturile] aferente anului 2019.///???DACA A FOST INCALCATA lEGEA , PROCEDURILE , CARE POT FI SANCTIUNILE …penal, contraventional, admnistrativ ori fiscal????
Da a reusit a modificat statutul asociatiei[ inf anul 2000 l 21/1924] si a introdus intr-un articol componenta Consiliului de admnistrtie si a comisiei de cenzori cu nume prenume , desi din anul 2000 si pana in anul 2018 , nu a avut nicio modificare de acte constitutive incuvintata de instanta. In statut eu stiu ca nu se poate introduce numele si prenumele membrilor organelor de conducere si control. Totusi instanta a incuvintat modificarea statutului cu componenta organelor asa cum am precizat
Un avocat inscris pe tabloul uni Barou judetean[ activ , nu supendat], poate detine functia de Presedinte al Coinsiliului de admnistratie a unei Asociatii tip obste, cu contract de mandat , platit pentru acesta activitate si cu plata unui comision % din profitul net al asociatieie ??
LA ASOCIATIILE MARI SE PREVEDE LA ART 27/3 OG 26/2000, CA ESTE NECESARA EXISTENTA IN COMISIE A UNUI CONTABIL AUTORIZAT ORI EXPERT CONTABIL. DA CA NU ESTE INDEPLINITA ACESTA CERINTA-- COMISIA FIIND FORMATA DIN PROFESORI , INGINERI ECONOMISTI[ NEAUTORIZATI ART 27/3, CARE ESTE SANCTIUNEA CARE SE APLICA. DACA EXISTA O SANCTIUNE.
Poate o asociatie ,, obste de mosneni'', infiintata in anul 2000 in baza art 2 din Legea 21/1924, care nu a avut niciodata inregistrate [2018] organele de conducere si control, la Judecatorie, sa modifice Statutul si sa-l completeze printr-un act aditional in sensul de a introduce numeric ultimele organe de conducere si control alese de A G in 2018, daca in statutul initial si modificat in anul 2012,nu sunt trecute numeric primele organe de conducere si control ????
ROG UN RASPUNS LA URMATOAREA SPETA;
PUTEA UN BUNIC SA RECUNOASCA IN ANUL 1948 UN COPIL MINOR CARE AVEA VARSTA DE 6 ANI,, NASCUT 1942'', DACA FIUL BUNICULUI, PRESUPUSUL TATA AL MINORULUI, CARE NU ERA CASATORIT LEGITIM CU MAMA BIOLOGICA A COPILULUI ERA DECEDAT,,-- PRINTR-UN TESTAMENT---????
COPILUL NU A FOST RECUNOSCUT IN MOD DIRECT DE FIUL BUNICULUI IN TIMP CE SE AFLA IN VIATA, RELATIA CU MAMA COPILULUI FIIND DOAR PRESUPUSA,,,
VA MULTUMESC
rog sa mi comunicati daca entitati precum [EDITAT], asa zisa societate de recuperari creante trebuie sa respecte prevederile legii 31/2006, legea creantelor.
Daca este asa [EDITAT] dupa parerea mea este in ilegalitate in romania, forma de organizare c am obligatoriu trebuie sa fie s.a, autrorizare cnvm,
Poate [EDITAT] sa cumpere creante in romania, avand in vedere ca este o firma de tip off-shore, permite legea 31/2006.
Pote fi vorba de un contract simulat intre [EDITAT] , [EDITAT], [EDITAT], a cumparat creante de un anumit nivel la o suma mica iar intre ei exista contracte intelegeri sa recupere cat mai mult
multumes