avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate madymary33

Activitate madymary33

Discuție somaj tehnic !!
Sa intelegem ca statul plateste 75 % indemnizatii din salariile de baza NU pentru toti salariatii care au contractele suspendate cu art 52 alin 1 lit c...ci doar pentru 75 % din nr total ????
Răspuns la discuția CONCEDIU MEDICAL
este o solutie ! adevarat ca nu m-am gandit la ea.
Multumesc .
puteti sa-mi spuneti cum vedeti dvs urmatoarea situatie :
salariatul se angajeaza in luna mai 2012 pe 21 ,in luna iunie aduce concediu medical pentru maternitate pe perioada 01.06.-30.06.2012.
Care este baza de calcul fiindca nu are o luna intreaga lucrata ???
Stiu ca a lucrat in alta firma pana la 21.mai .
Poate ati avut situatia de fata ...
Multumesc.
Răspuns la discuția contabilitate
buna seara.
diminuarea pierderii din anii trecuti se face prin inregistrarea :
455 -117 ,
dar controlul de obicei va spune cum trebuie facut,daca va trebui sa scoateti din cheltuieli sau prin intregistrarea de sus.
Discuție cont 455
A avut cineva control de la garda referitor la :obligativitatea declararii la oficiul national de spalare a banilor , a sumelor depuse in societate ca imprumut facut de asociat .In timp s-a ajuns la o suma destul de mare , depunandu-se sume relativ mici .. 3000lei.,5000 lei.
Multumesc.
dupa 01.01.2011 ,contractul colectiv de munca la nivel national 2007-2010 isi inceteaza valabilitatea...d-stra la ce salariu minim aplicati si ce coeficienti ???
multumesc.
Asa gandeam si eu ...dar in tara asta numai stii cum interpreteaza legile niste capete patrate.
Multumesc pentru raspuns.
As dori un punct de vedere legat de repartizarea profitului sau pierderii la 30.09.2010 considerand ca aici se incheie un an fiscal conform noilor reglementari.Adica vom efectua in luna oct sau nov notele specifice unei inchideri ale profitului sau pierderii obtinute.
Multumesc.
cred ca ai dreptate,desii nu este foarte clar in oug 34...am citit si recitit...#-o
dar oare mai pot corecta tva-ul pe care nu l-am dedus pana acum ???
tva -ul lunar din factura care cuprinde / rata,dobanda,asigurarea auto,aferent unui contract de leasing incheiat inainte de 01mai 2009 =se deduce ? masina este folosita la transportul ocazional de marfa ,de la furnizori sau catre clienti..
multumesc.