avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Activitate freewill32

Activitate freewill32

Răspuns la discuția Discriminare salariala
Chiar nu ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Buna ziua! Sunt angajat in cadrul unui minister! In urma reorganizarii survenite la inceputul anului si comasarii unor institutii, in cadrul acestuia am fost incadrati si angajatii preluati de la fostul minister, partea de administratie publica! Problema este ca nu au fost trecute pe actuala grila de salarizare a actualului minister decat anumite persoane provenite din fosta structura ministeriala, unele chiar cu statut special! Si cu schimbarea/transformarea posturilor! Unde as putea depune o plangere referitoare la modul de salarizare discriminatoriu, tinand cont de faptul ca actuala conducere nu este interesata sa se rezolve aceasta problema, deoarece nu este afectata cu nimic? Multumesc anticipat pentru raspuns!
Răspuns la discuția Cerere incetare pensie alimentara
Buna ziua!In cazul in care nu mi s-a permis sa-mi vad copilul in ultimii doi ani, nu mai stiu nimic nici de el si nici de mama sa si nici macar unde mai domiciliaza,se poate face o astfel de cerere de intrerupere?Multumesc!
BEN46 a scris:

Nu este singura lege care a trecut ca prin branza , acest partid aflat la putere au ajuns sa monopolizeze pana si sanatatea noastra .
Nu poti sa iti asumi la nesfarsit raspundera pe legi , asta se cheama dictatura .



nu s-a aprobat nicio lege referitoare la asociatii,e doar un proiect!si nu s-a retras!am intrebat de ce s-a bagat pe site intrun moment inoportun si mi s-a spus ca asa s-a dorit!nu a depins de mine si,crede-ma,ca inca se fac modificari la lege!ca unul care nu mai lucreaza la ea iti dau un sfat:suna la MAI,la DGRCL si vorbeste cu oamenii de acolo,eu m-am transferat si nu mai am treaba cu ea!am vrut doar sa ajut!
Răspuns la discuția Este vorba despre discriminare?
acum a intervenit o alta problema:incepind cu data de 16.01 am intrat in concediu medical,primul in cei 10 ani de munca!azi,18.01,ma suna o colega de la serviciu si-mi spune ca din dispozitia verbala a directoarei mi-au fost mutate lucrurile personale din biroul in care imi faceam treaba in locatia sus-amintita!aceasta fapta se poae incadra undeva,fiind in cm?mersi din nou pt raspuns,di scuzati insistenta,n-am gasit prin lege asa ceva si m-am saturat de dispozitiile unor persoane puse in functii pe criterii politce!
Răspuns la discuția onorariu avocat
tomasso a scris:

In situatia in care plangerea este impotriva adm. de imobil, asociatia fiind reprezentata de presedinte de ce e nevoie neaparat de un avocat ?


eu vad problema asa:daca x,proprietar,il da in judecata pe y,administrator,in nume propriu,fara vreo legatura cu asociatia de proprietari,atunci administratorul nu are niciun drept sa plateasca terte cheltuieli de judecata din fondurile asociatiei,pentru ca nu reprezinta asociatia in proces.

daca x dadea asociatia,reprezentata de presedinte,iar presedintele avea avizul membrilor asociatiei care trebuie sa cunoasca speta judecata,atunci administratorul putea plati onorariul avocatului!

cititnd ce spune tomasso inclin spre prima varianta
Răspuns la discuția Este vorba despre discriminare?
mersi,tot la articolul ala ma gindeam!
nu inteleg de ce va certati,pina iese legea...... ies eu la pensie!tot pe 230 si 1588 o sa se mearga,de bine de rau!
Răspuns la discuția Reclamatii repetate la primarie
si ce a reclamat administratorul,mai exact?
Răspuns la discuția reabilitare termicã
si eu stau in sectorul trei,in titan mai exact!si asociatia din care fac parte incheiase ceva asemanator in 2009,s-au strins banii din partea noastra,dar nu s-a rezolvat nimic cu p3,aceasta spunind ca nu-si mai permite,si s-au dat banii inapoi in 2010!