avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Activitate anky83a@yahoo.com

Activitate anky83a@yahoo.com

buna ziua va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu scoaterea ficei mele minore de 8 luni din romania deoarece am castigato prin ordonanta prezidentiala de la tatal sau care are drept de a lua la domicilul sau fetita de doua ori pe luna.vreau sa plec in strainatate cu fetita si nu stiu daca am nevoie de acordul tatalui ptr a iesi cu copila din tara.mentionez ca nu am fost casatoriti si ca fetita mia fost incredintata spre crestere si educare mie prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.si daca stiti cumva daca ptr a face pasaportul am nevoie de cev acte din partea tatalui? multumes mult.
Discuție buna ziua
buna ziua va rog frumos sa ma ajutati si pe mine ptr sunt intro dilema.sunt casatorita in blegia, cununia am fcauto la ambasada romaniei din belgia acum un an sio luna si din cauza neintelegerilor vreau sa divortez.am un copil din casatoria anterioara si actualul sot avea un comportament neadecvat fata de copil si am decis sami inchiriez apartament si sa locuiesc cu copilu si tatal biologic al copilului.as vrea sa stiu unde trebuie sa bag divort si daca am parasit domiciluil ce se poate intampla>la fel caqrtea de identitate belgiana am primito in urma casatoriei dupa sotul meu.in urma divortului mai as avea vren drept in belgia daca toate actele le am de pe urma lui??????multumesc mult.
Discuție credit
vreau sa fac un credit, daca muncesc in strainatate am dreptu?sa scaot din romania?
Discuție divort
sunt casatorita in belgia la ambasada romaniei de aici si vreau sa divortez.va rog sami spuneti unde trebe sa divortez si ce acte am nevoie.mersi mult
Discuție divort
buna ziua, va rof frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.sunt casatorita in belgia, am avut cununia la ambasada romaniei din belgia si din cauza neintelegerilor sunt nevoita sa divortez.as vrea sami spuneti care sunt etapele care trebuie sa le urmez ptr a divorta si unde exact in romania sau belgia.va multumesc mult.
buna ziua ,va rog frumos sa imi spuneti si mie daca am nevoie de procura ptr ami trimite in vacanta copiii in romania din belgia cu altcineva,deoarece noi nu putem merge in vacanta in aceasta vara.va multumesc. si de unde o pot lua?:):-/
Discuție neachitare rata
am facut o descoperire de card acum trei ani in valoare de sasae salarii consecutive,si vreau sa v azic ca dupa ce a fct descoperirea banca mia retinut lunar aproximativ cate 100de lei o anumita perioada de timpdupa care nu mia mai retinut nimic si eu am crezut ca am achitat suma care o vaeam de plata daca au trecut trei ani deatunci mie intrandumi bani in acel cont lunar pan ain prezent si nu mi sa mai oprit din bani.acum dupa trei ani imi trimite banca o instiintare ca am de plata suma de 38 de milioane in 5 zile;ce trebuie sa fac si de ce nu ma anuntat ca mai am de plata ptr ca eu am fost deatatea ori la banca si am intrebat si nu mi sa spus nimic.va multumesc.
buna ziua ,as vrea sa ma lamuriti si pe mine va rog;in data de 9 august baietelul meu implineste doi ani si ar trebui s ama intorc la serviuciu dar datorita faptului ca domicilil meu actual este in strainatate nu mai vreau sa merg la aacest serviciu;ce trebuie sa fac ptr incetarea activitatii mele acolo si mama ar putea face ce trebuie sa fac eu,daca o imputernicesc?
v amultumesc.
stie cineva cum pot sami echivalez diploma de asistenta medicala in belgia,si unde??????????mersi mult.
Discuție restabilire
ce ar trebui sa cer eu in cazul asta?nu el ar trebui sa ceara drept de vizita?