cyan a scris:
ion aurel a scris:
Parerea mea este ca o contestaie nu merita efortul, chiar daca ati avea castig de cauza.
Daca considerati ca nu merita efortul de ce nu ii dati dvs 50 lei @Magdalenei 076?
Sanse exista, decizia este a judecatorului.
Atata timp cat avea 18 calatorii pe card nu exista motive logice pentru care sa nu fi validat cardul.
@ion aurel, dvs daca ati avea un card cu 18 calatorii, ati valida sau nu cardul?
Este doar o opinie/parere ca nu merita efortul. Magdalena076, citind mai multe raspunsuri, isi formuleaza decizia pe care o va lua, tinand sau nu seama de sfaturile primite. De ce cred eu ca nu merita:
- nu este cert castigul de cauza pe motive de fond, ar putea fi cert daca PV nu indeplineste toate conditiile de forma cerute de lege (mentiunile obligatorii din PV - nume, loc etc.);
- sunt necesare minim 2 drumuri la judecatorie, plus formularea plangerii contraventionale, alte drumuri pentru recuperarea banilor in caz de castig, deci se pierde ceva timp;
- se plateste 20 lei taxa judiciara de timbru (OUG nr. 80/2013 art. 19).
Pe considerentele de mai sus ma bazez cand imi exprin opinia ca nu merita efortul. Binenteles ca fiecare isi apreciaza altfel atat timpul cat si banii si poate proceda in consecinta.
Cu privire la intrebarea daca as valida avand 18 calatorii? As valida insa asta nu este o dovada, as putea si sa ma gandesc sa-mi economisesc calatoriile ca merg doar 2 statii...