avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi
Forum Activitate Manoliu Eugen

Activitate Manoliu Eugen

Bună ziua .Sunt recăsătorit cu doamnă cu care am convenit să locuim la locuința in care eu sunt proprietar. Doresc să știu dacă după căsătorie are drep de mostenre și actuala soție.
Buna ziua,va rog foarte mult sa ma informati despre urmatoare problema:
Sotia mea doreste sa deschida un mic magazin mixt in curtea noastra si asi dori sa ne informati unde putem gasi legea sau informatia in care sa ne precizeze ce masuri de siguranta se iau la cladirea respectiva.Cladire care se afla in curtea noastra.Va multumesc anticipat
Buna ziua.
Discuție COASIGURAT
Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Eu sunt asigurat medical la casa de asigurari OPSNAJ,deoarece am fost militar activ,deoarece sotia se afla in intretinerea mea si nu realizeaza alte venituri si nefiind asigurata la nici o casa de asigurari medicale doresc sa fie "coasigurata",la aceiasi casa la care sunt eu,va rog sa imi spuneti ce documente imi trebuiesc pentru a trimite la casa OPSNAJ,pentru a deveni si ea coasigurat pe asigurarea mea.Am cautat si nu am gasit.
Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Recensamant 2011
=D> VA MULTUMESC FOARTE MULT PTR RASPUNSUL DUMNEAVOASTRA.
Sunt pensionar cu pensie de serviciu cu termen indeplinit,va rog s-ami spuneti daca prestez ca recenzor pe timpul recensamantului din octombrie 2011,voi avea probleme cu pensia.Deoarece cei care vor fi recenzori sunt remunerati cu 50roni pe zi. Va multumesc
Discuție DONATIE
Buna ziua pe scurt va prezint problema:-un frate de al meu a primit donatie din partea parintilor o locuinta la tara si terenul aferent,dupa o perioada acel frate face un imprumut la banca si ipotecheaza casa,nemaiputand plati creditul pleaca din tara.Acum banca vrea sa execute silit acea ipoteca .Va rog sa imi spuneti daca noi ceilalti frati putem ataca donatia deoarece nu am fost si nu suntem de acord sa pierdem acel loc.Va rog respectos s-am spuneti ce putem face.Va multumesc anticipat
VA ROG CINE IMI POATE SPUNE DACA EU FIIND PENSIONAR MILITAR DE DREPT SI SUNT PLECAT DIN TARA PTR O PERIOADA MAI MARE DE TIMP SI NU POT SA DEPUN DECLARATIILE DE VENIT LA TIMP,POT CUMVA DEPUNE DECLARATIILE DE VENIT SI DUPA DATA DE 01.01.2011? DACA NU ATUNCI CE TREBUIE SA FAC?...PTR CA PANA PE DATA DE 01.01.2011 NU POT AJUNGE IN TARA. VA MULTUMESC.
Discuție nedumerire
Domnule avocat,sunt proprietarul unui apartament de bloc iar prin apartamentul meu trece o teava care transporta caldura ptr alti locatari.Va rog sa imi spuneti daca este normal ca eu care permit sa treaca prin proprietatea mea acea teava sa platesc tot eu ptr ea caldura care se emana din acea teava.Subliniez ca eu am centrala proprie si daca pot refuza trecerea acelei tevi prin proprietatea mea.Si daca ..da.. care este forma legala . Va multumesc anticipat
CARE ESTE METODOLOGIA RECALCULARII PENSIILOR MILITARE .
CE SE INTAMPLA DACA O PERSOANA CU DREPT DE PENSIE MILITARA NU POATE ADUCE PTR RECALCULARE VENITURILE OBTINUTE PE PARCURSUL CAT A FOST ACTIV?
TRANSMIT MULTA CALDURA INITIATORILOR ACESTEI LEGI DE SUCCES!!!?
multumesc ptr amabilitate ne mai auzim.