Buna ziua!
Comandantul navei e stapan pe vapor.Ce facem insa cand stapanii nu respecta reguli legislative?Caz pe nava: Timonierul protejat de comandant, (prieten de familie) isi permite sa nu respecte ordinele ofiterului de cart , sa-l jigneasca si sa-l ameninte cu debarcarea ca va suna la agentia de crewing si vorbeste cu comandantul.Comandantul a primit raport de la ofiter si culmea a urmat perioada de gasire "bete in roate"pentru ofiter si tratament discriminatoriu.Urmat caracterizare proasta si informare Companie pentru ne-reangajare.Cum sa ma apar in cazul asta?!Nava sub pavilion Malta, echipaj implicat romanesc.
Multumesc!
roaga te frumos dar lasa profesionistii sa si faca treaba.
buna ziua, sunt meserii care nu se efectueaza in tara, cu salarii platite de firma in cont din Romania.se incadreaza beneficiarii la evaziune fiscala?
Buna ziua,
Nu intreb nimic , vreau sa felicit comunitatea de juristi , pentru efortul depus .
Cine nu stie ,cand orice e cu bani, un sfat juridic face cat o viata salvata.
Gratis! Sunteti cei care demonstreaza ca Romania are valori adevarate!
trebuie sa schimbam ceva in tara asta ,daca nu intr-o zi ,macar intr-un an.
intrati pe inputereata.ro si treziti-va.
puterea este a celor multi!
in Europa sunt firme juridice la care platesti o taxa anuala si ai serviciile firmei la dispozitie in multe domenii,poti suna oricand pentru consiliere si te reprezinta in procese sau incheiere de contracte si nu numai.La noi exista astfel de firme cu servicii similare?
stimate gunar,am simt civic cat pentru doua vieti si am pierdut mult din cauza asta, insa nu renunt ,dar nu accept ca tot talpa sa duca greul ,sa se faca averi de milioane euro din reparat sosele de 20 ani:weg:
colind europa si lumea si sunt la curent macar cat trebuie sa dureze o sosea facuta noua
cu asa sustinatori,:Davem conducatorii pe care ii meritam
catre vio_rogojan, multumesc de indicatii, se pare ca art 16 al 1 ,corespunde ca nu a scris ocupatia si locul de munca, plus al 7 si art 19 al 1 deoarece nu am semnat nu a avut nici un marotr desi acolo opresc toate masinile pentru plata taxei.
si doar e asa simplu!!taxa e pentru drum ,sa pot eu ,cetatean al Romaniei,circula in conditii de s i g u r a n t a !!
desi am platit alti ani, tot gasesc gropi care imi distrug masina si tot eu platesc reparatii.
nu drumuri, nu taxa!!e mai simplu de inteles?
tara frumoasa ,pacat ca e locuita!
azi 17 06 2010 am luat amenda pentru neplata rovignetei,la podul de la giurgeni ,la statia de taxare trecere pod.
va accept critica ca nu respect legea,insa am o problema cu reparatiile masinii din cauza gropilor si nu mai am bani de taxa:((
stie cineva o cale de iesire din situatia asta?cred ca taxa de drum este deja inclusa in combustibil,- o contestatie a p v sub ce forma?
mi a oprit si talonul desi masina e leasing
nu am semnat p v ,nu vreau sa dau banii statului, am parbrizul crapat din cauza zgurei aruncate pe jos,merita taxa?
multumiri anticipate