Ice Hellene a scris:
dcp a scris:
xyzt a scris:
dcp a scris:
salutare. mie nu mi-au inregistrat 3 grile pe care le-am facut, dar din cauza neatentie le-am facut cate o codita, de emotii ce aveam in timp ce transcriam grila pe foaie.
stiti cumva daca astfel de situatii se corecteaza la barem??
Trebuie sa depui contestatie la punctaj
mersi de raspuns,
dar cele cu "codita" se considera raspunsuri valide sau invalide?
Si eu am patit exact la fel. Am 3 grile nepunctate. Faza tare e ca am intrebat 2 supraveghetori daca e vreo problema legata de acele mici depasiri ale cercului si mi-au zis senini ca in niciun caz. Ei, uite, ca a contat. Noroc ca nu depindeam de acele grile, oricum tot picata sunt. Ideea e sa nu aveti incredere in nicio parere a supeaveghetorilor pe viitor! Succes tuturor!!!
PS: daca fac contestatie se puncteza desi am depasit cercul? Ce porcarie, am mai dat examene de genul asta si niciodata nu am patit asa, nici la admiterea la facultate, nici la licenta... Asta e, a fost ghinion pana la capat. :)
imi pare rau sa aud ca mai sunt astfel de cazuri. si eu am intrebat supraveghtorii si au zis ca nu e nici un fel de problema ca oricum nu trebuie perfecte si bla bla. la mine conteaza cele 3 grile avand punctaj de admis deja.
oricum...merita sa faci contestatie, macar pentru sufletul tau :)