Cel mai usor este sa te adresezi unui birou care se ocupa de aceste acte si rezolvi repede, altfel o sa pierzi mult timp si o sa faci mai multe drumuri-te costa cam 15-20 ron
Din pacate si cei care locuiesc la bloc au aceeasi problema incepand din acest an, platesc impozitul pe locuinta si inca o data impozitul pe terenul pe care este construit blocul
Exact asa stau lucrurile, la etajele inferioare exista presiune la apa. Din spusele unor vecini , cu ceva timp in urma, au existat ceva lucrari la instalatie, undeva pe la etajul 2.Ce pot eu sa fac in aceasta situatie? Asociatia nu ar trebui sa ia masuri ?
Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea problema : daca in acelasi timp am un contract de munca de 8 ore si un altul cu 2 ore, se tine cont de cel cu 2 ore la vechimea in munca? ajuta cu ceva la anii de pensie?Multumesc
Pe aceeasi coloana sunt ceva probleme si la etajul 3 dar la etajul 4 suntem doua apartamene cu aceleasi probleme.Am inteles ca o solutie ar fi , schimbarea coloanei.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea. La sfarsitul anului trecut mi-am cumparat un apartament la ultimul etaj, respectiv etajul 4. Dupa ce m-am mutat am descoperit ca sunt probleme cu apa, respectiv- nu este presiune niciodata si deseori nu mai curge deloc, nici apa calda nici apa rece. Pe langa disconfortul creat de lipsa apei , ma tem pentru centrala termica si masina de spalat. Am anuntat aceasta problema la asociatia de care apartin , insa fara nici un rezultat, doar promisiuni ca o sa se rezolve situatia (cam 5 luni de promisiuni).Am inteles de pe la vecini ca s-ar fi facut ceva modificari la tevi prin apartamente sau pe la subsol. Intrebarea mea este : CINE AR TREBUI SA REZOLVE ACEASTA SITUATIE, CA SA POT BENEFICIA SI EU DE RETEAUA DE APA LA FEL CA CEILALTI LOCATARI ? ASOCIATIA DE PROPRIETARI ARE VREO OBLIGATIE IN ACEST CAZ? Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.