avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate dianadaiana

Activitate dianadaiana

Răspuns la discuția Presiune apa scazuta
Multumesc.
Răspuns la discuția VECHIME IN MUNCA
MULTUMESC.
Cel mai usor este sa te adresezi unui birou care se ocupa de aceste acte si rezolvi repede, altfel o sa pierzi mult timp si o sa faci mai multe drumuri-te costa cam 15-20 ron
Din pacate si cei care locuiesc la bloc au aceeasi problema incepand din acest an, platesc impozitul pe locuinta si inca o data impozitul pe terenul pe care este construit blocul
Exact asa stau lucrurile, la etajele inferioare exista presiune la apa. Din spusele unor vecini , cu ceva timp in urma, au existat ceva lucrari la instalatie, undeva pe la etajul 2.Ce pot eu sa fac in aceasta situatie? Asociatia nu ar trebui sa ia masuri ?
Va rog sa imi raspundeti la urmatoarea problema : daca in acelasi timp am un contract de munca de 8 ore si un altul cu 2 ore, se tine cont de cel cu 2 ore la vechimea in munca? ajuta cu ceva la anii de pensie?Multumesc
Pe aceeasi coloana sunt ceva probleme si la etajul 3 dar la etajul 4 suntem doua apartamene cu aceleasi probleme.Am inteles ca o solutie ar fi , schimbarea coloanei.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea. La sfarsitul anului trecut mi-am cumparat un apartament la ultimul etaj, respectiv etajul 4. Dupa ce m-am mutat am descoperit ca sunt probleme cu apa, respectiv- nu este presiune niciodata si deseori nu mai curge deloc, nici apa calda nici apa rece. Pe langa disconfortul creat de lipsa apei , ma tem pentru centrala termica si masina de spalat. Am anuntat aceasta problema la asociatia de care apartin , insa fara nici un rezultat, doar promisiuni ca o sa se rezolve situatia (cam 5 luni de promisiuni).Am inteles de pe la vecini ca s-ar fi facut ceva modificari la tevi prin apartamente sau pe la subsol. Intrebarea mea este : CINE AR TREBUI SA REZOLVE ACEASTA SITUATIE, CA SA POT BENEFICIA SI EU DE RETEAUA DE APA LA FEL CA CEILALTI LOCATARI ? ASOCIATIA DE PROPRIETARI ARE VREO OBLIGATIE IN ACEST CAZ? Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Răspuns la discuția deschidere afacere
#-o Trist .
Răspuns la discuția deschidere afacere
Multumesc pt raspuns dar daca deschid un magazin nu a-s putea angaja mai mult decit o singura persoana,urmind ca eu sa fiu a doua