avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Activitate margaandreea

Activitate margaandreea

Bună ziua,am o întrebare,dacă se poate face o împuternicire pentru fiica mea ca să fie valabil ca sa facă carte de identitate expirat la adresa mea ,fiind eu nu sunt deplasabil. Menționezi ca fiica mea sta la mine cu familia are carte de indetitate pe adresa mea.Asi vrea o imputernicire(procura) ca fiica mea sa poate reprezentata peste tot.
Răspuns la discuția Drept de proprietate
Multumesc.
Buna ziua, asi vrea sa stiu daca pot sa dau casa mea la nepoata mea fiica fiicei mele si la fiul meu prin vanzare cumpărare cu acordul fiicei.
Mentionez ca nepoata are12 ani.
Răspuns la discuția Înstrăinarea imobilului
Multumesc
Răspuns la discuția Înstrăinarea imobilului
A-si vrea sa stiu cum sa fac prin vanzare cumpărare,donație sau întreține .
Răspuns la discuția Înstrăinarea imobilului
Multumesc pentru informatie
Buna ziua, In 1993 am schimbat un ap 2 camera cu casa si curte, casa este intabulat pe doua nume pe mine si pe fostul sot de care am divorțat in1995 si beneficiul casei am primit eu cu copiii .Fostul sot a plecat in spania in 2000 si nu a mai revenit in tara.dar nu am facut impartirea bunurilor (casei). Cand am cumparat apartamentul eu am contribuit cu mai multi bani .banii provenit din mostenire si am acte de unde provin banii .apr.a costat 86000 lei vechi iar eu am dat 56000 lei vechi. Dar la chimb suntem trecuti in parti egale.
Acuma eu vreau sa trec pe numele celor 2 copii partea mea fiind am probleme de sanatate. Si ca fostul sot mai are un copil din căsătoria actuala. Cum pot sa trec pe numele copiilor ca sa nu fie atacată in instanta.de fostul sot .





Răspuns la discuția lmpartire de bunuri
Buna, am de la notar ca parintii au dat bani ca mostenire
Buna ziua.
Cand m-am casatorit cu sotul in 1980 avea un apartament cumparat si platea rate de 2ani in 1982 parintii mei au vandut casa bunicii si miau dat 70000 lei banii dati prin notar ca banii mosteniti. din care am platit apartamentul sotului 56000 lei, valoarea apartamentului este de 86000,lei, in 1994 am schimbat apr, cu casa si suntem trecuti amandoi buni comun. 1995 am divortat. ,fostul sot a plecat in Spania in 1999 are o noaua familie nu am facut impartirea casei ,eu am primit ,casa cu cei trei copiii atunci erau minor, .
Parintii mei au murit si am vandut apr mostenit si. Am reparat casa am mai modificat si am facut in curte un apr. cu o cam ,buc,hol ect .In 2008. ca sa avem loc cu copii ca s-au casatorit.
Vreau sa stiu ce drept are fostul sot si cat are din casa daca trebuie sa platesc si cat ca eu am reparat, modificat ect. din banii mei .
Mentionezi de cand aplecat in spania nu avenit in tara, numai trimite vorba sa ma mut si vine acasa si sa fie casa goala.
Nu a platit pensie alimentara la copiii si a fost condamnat deaceea a fugit din tara.
Am acte de la cec ca eu am platit apartamentul.
,
Răspuns la discuția donatie
multumesc pentru raspuns