Cum motiveaza ei oficial necesitatea "eliberarii postului"??
nu pot sub nici o forma sa te concedieze, dacat daca postul se desfiinteaza in urma dificultatilor economice, transformarilor tehnologice, reorganizarii voluntare sau judiciare sau a falimentului angajatorului.
aveai salar pentru jumatate de norma deci si indemnizatia de concediu la fel. Ar fi fost un pic ciudat, nu, ...sa ai salar pt jumatate de norma si cand pleci in concediu sa ai dublu...??;)
ai grija: norma trebuie sa fie de cel putin 2 ore pe zi !!
Chiar daca inchei contract individual de munca pe durata determinata si timp partial , programul de lucru trebuie sa fie de minim 10 ore pe saptamana.
Sub aceasta durata nu se poate incheia CIM ci doar conventie civila de prestari servicii.
pai normal ca daca totul merge bine nu o sa scrie pe forum "stiti, la mine totul e ok"...;)
In general oamenii apeleaza la avocat cand au probleme nu....??
Si pentru ei e valabila problema probei necorespunderii profesionale.
Parerea mea e ca vor sa va intimideze ca sa semnati si sa acceptati durata determinata.
in plus, conform conventiei colective la nivel national, concediul de odihna e de minim 21 de zile lucratoare (20 de zile doar daca e vorba de primul an de activitate inscris in cartea de munca). Contractul individual de munca nu poate sa prevada mai putin, dar poate sa prevada mai mult. Asa ca ai minim 21 de zile (daca esti cel putin in al doilea an de activitate)
de acord cu ce s-a spus mai sus, nu iti mai poate desface contractul de munca.
Si chiar daca nu erai insarcinata, pe ce motiv iti desfacea contractul. Trebuie dovedita "necorespunderea". Si ce motive are daca nu ai lucrat cu el ?? Cum si-a dat seama ca nu corespunzi profesional?
Nu te lasa intimidata si nu semna nici un act aditional care nu te avantajeaza.