as vrea sa stiu unde se pastreaza cartea de munca la incetarea relatiilor de munca prin demisie. dupa ce ti s-a acceptat demisia, angajatorul nu trebuie sa-ti dea si cartea de munca, sau se trimite in alta parte?
multumesc
multumesc pentru raspuns. este valabil si in situatia unei persoane juridice? speta este urmatoarea:la un centru de primire a persoanelor fara adapost un beneficiar este vazut de unul din salariatii centrului ca poseda droguri. cum ar trebui sa procedeze ?
multumesc inca o data
băiatul meu are 20 ani. vreau să-i deschid un magazin, ceva....ce facilităţi îi acordă statul? am înţeles că statul ajută şi cu nişte bani...este adevărat?
am fost la notar. nu ne-a întrebat nimeni de niciun termen. am fost informaţi că s-a deschis succesiunea şi suntem trecuţi în dosarul acela ca moştenitori. urmează să ne întâlnim cu toţii la o dată stabilită de comun acord.
o.k. m-aţi convins. nu mai intru momentan pe forum.oricum m-am zăpăcit de când caut pe toate forumurile lămuriri. şi am primit numai descurajări. măcar mesajul dumneavoastră (aduţescu) mai îmi dă o speranţă. am să rămân cu acesta deocmandată. mai vorbim după......