avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate serban19

Activitate serban19

Buna seara,
Vreau sa depun o plangere penala impotriva unui tip, care in repetate randuri ma amenintat , jingnit si injurat, ultima oara chiar incercand sa ma loveasca , fiind oprit de niste apropiati si oameni de ordine.
Mentionez ca sunt arbitru iar toate acestea s-au petrecut in cadru oficial, respectivul fiind antrenor la o echipa.
In acelasi timp este si agent de paza sau bodyguard , iar ultima oara cand a incercat sa ma loveasca era in timpul serviciului, intrucat era imbracat in uniforma si avea si spray-ul si pistolul la el.
Este posibil sa-i fie pus in pericol atestatul de agent de paza?
Cum ar trebui sa arate un model de plangere pe care trebui sa-l depun?
Va multumesc si o seara buna:)
Ce conditii trebuie sa indeplinesti pt a deveni detectiv particular?
Se obtin greu autorizatiile si in ce masura legislatia romaneasca te protejeaza?
buna seara,toate actele sunt legalizate.ruda de gradul 1 poate sa treaca proprietatile fara o procura?multumesc
buna seara,va rog sa ma ajutati cu o mica informatie,mai exact cine cunoaste procedura ce trebuie urmata dupa obtinerea hotararii de partaj pt a trece proprietatile pe numele persoane mentionata in hotarare si daca poate face acest lucru o alta persoana,in speta fiul sau fiica?are nevoie de imputernicire in acest sens sau este suficient sa aiba toate actele necesare la mana?va multumesc
Buna seara

Cum trebuie sa procedez pentru a mi se rambursa taxa de timbru pentru partaj in cazul in care ambii soti au fost de acord cu partajarea si nu a mai fost nevoie de evaluari si expertize.
Va multumesc
Cine imi poate spune pasii ce trebuie urmati pentru a deveni inspector psi autorizat ?
Va multumesc anticipat.
Multumesc mult pentru informatii .
Sincer nu am vazut si nu am semnat nici un pontaj , nici nu stiam ca exista asa ceva. Sunt la prima mea angajare si nu cunosc toate procedurile.
In contract scrie ca trebuie sa lucrez 8 ore pe zi, dar noi lucram 12 ore pe zi astfel: 2 zile de zi, 2 zile de noapte si 2 zile libere. In afara de contractul de munca, nu am semnat nimic altceva. Multumesc!
Buna ziua ,
As dori sa aflu parera unui cunoscator despre codul muncii.
Am un contract de munca pe perioada nederminata in care este specificat clar ca numarul de ore pe care ar trebui sa le lucrez pe saptamana este de 40 h , ceea ce ar insemna 160 de ore pe luna si un salariu de 1000 ron.In prezent lucrez cam 240 de ore pe luna pe acelasi salariu. In aceasta situatie am cerut sa mi se plateasca orele suplimentare iar conducerea firmei mi-a dat un raspuns care ma facut sa imi dau demisia : "la noi la firma nu se platesc orele suplimentare". Mai precizez ca in contract scrie ca turele de noapte se platesc cu 25% in plus, iar dansii mi-au spus ca acest spor este inclus in salariu .
Cum ar trebui sa procedez ca sa imi recuperez banii pe orele suplimentare ?O sesizare la ITM ar fi de folos ?