Contract de prestari servicii
Buna ziua,
Am semnat cu respectiva firma un precontract de PFA si urma ca intr-o luna de zile sa-mi fac PFA-ul ca apoi sa semnez contractul de PFA. Intre timp, adica dupa 3 saptamanai, m-am razgandit si nu mai vreau sa imi fac PFA cu firma. In acest caz, ce notificare trebuie sa fac? Si pot sa plec din firma cand vreau eu? sau legal trebuie sa raman 3 saptamani asa cum e preavisul in cazul contractului de munca standard?
Vreau sa stiu ce drepturi am ca sa inchei cu ei in mod legal.
Multumesc frumos,
Mihaela
Buna ziua,
De o luna colaborez cu o firma cu care trebuie sa fac PFA. Insa nu mai vreau sa colaborez cu ei si deci nu mi-am facut inca PFA, am semnat doar un precontract.
Cum pot sa plec legal fara sa mai stau in preaviz? si sa fiu platita pentru luna lucrata la ei?
Multumesc,
Mihaela
Pai normal ca nu vreau sa imi pierd locul de munca. Nu pot sa fac nimic legal, fara a-mi pierde locul de munca? Ei nu au voie sa ma dea afara pentru ca imi cer dreptul la pauza de masa, sau mai bine zis imi cer macar jumatate din dreptul de 1 ora!!!
Chiar nu situ ce sa fac ina ceasta situatie, ma simt foarte discriminata sau mai bine zis ca un sclav pe plantatie.
:(((
Buna ziua,
De curand m-am angajat la o firma, unde toti salariatii au pauza de masa, mai putin eu, pe motiv ca trebuie sa rapsund la telefon si nu are cine sa ma inlocuiasca.
Adica, lucrez de la 9 la 18 si stau si dupa program. Nu pot lucra fara pauza pentru ca ma simt discriminata si am nevoie d epauza.
Am vorbit cu persoana de la HR macar pentru 30 de minute, dar nu s-a decis nimic, iar eu ma simt foarte rau la servici...
Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc,
Sigur ca am incercat, insa m-au rugat sa le pun in cutia postala destinata si mai ales ca eu nu sunt acasa in timpul programului de la casierie (care corespunde cu programul de servici al oricarui om normal care lucreaza).
Chiar nu stiu cum sa ma mai inteleg cu ei, nu merge nici cu voirba buna , nici cu cearta.
Buna ziua,
Am probleme de cateva luni cu asociatia de proprietari care imi calculeaza gresit intretinerea. Nu tine cont de citirea apometrelor pe care le depun la asociatie impreuna cu ceilalti locatari, spunand ca ei nu au primit si o fac pierduta. Astfel, ma trece pe pausar si trebuia sa platesc mereu o suma mult mai mare.
Chiar daca eu vin cu copia de la apometrele citite, ei nu ma cred ca eu am depus acea copie si deci nu pot sa dovedesc ca o depun lunar(in cutia postala destinata depunerii acestor apometre). Ma cert cu ei in fiecar eluna si nu pot sa dovedesc nimic, iar ei imi calculeaza intretinerea cum au ei chef.
Cum sa rezolv problema ? cine poate sa-i controleze?
Multumesc,
mihaela
Pai am vorbit direct cu presedinta blocului, a spus ca se rezolva, iar acum m-a trecut cu restanta pe care eu nu trebuie s-o platesc.(adica am de plata luna aceasta in loc de 150 ron, 350 ron).
Buna ziua,
A o problema mare cu asociatia de proprietari care m-a trecut 2 persoane la intretinere luna trecuta in loc de una, desi toti vecinii mei de la etaj stiu ca locuiesc singura si au depus si cerere. Cu toate astea, sunt trecuta 2 persoane si m-au trecut cu intretinere dubla! Eu nu vreau sa platesc pana nu recalculeaza suma, am facut si cerere pt. aceasta problema.
Luna asta m-au trecut o persoana, dar nu mi-au recalculat suma, trecandu-ma cu o restanta (adica suma pt. a doua persoana de luna trecuta) pe care eu nu trebuie s-o platesc !!!
Chiar daca am discutat civilizat, mi-au promis ca se rezolva, dar ei ma trec in continuare cu restanta , in loc sa-mi scada restanta !!!!
Unde pot sa fac plangere ?
Cum se rezolva acest abuz nedrept?
Multumesc,
mihaela
Da, dar eu nu aveam de unde sa stiu ca am primit telefoanele lor , atata timp cat eram intr-un loc unde nu aveam semnal....si nu am avut de unde sa stiu ca m-au sunat...
Multumesc pentru informatii, imi dau seama ca faptul e consumat si ca poate ei nu sunt obligati sa ma angajeze, neavand nimic semnat, dar eram curioasa sa stiu daca mai pot sa fac ceva...
Presupun ca cel mai bine si corect este sa nu-mi dau demisia pana cand ei nu-mi trimit o promisiune de angajare pe mail, sau ceva de genul acesta.
Mi se pare penibil si stupid ce s-a intamplat si nu doresc nimanui.
Multumesc