avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate Simmonco

Activitate Simmonco

Am finalizat cu succes operatunea de inmatriculare a autoturismului respectiv.
Nu a durat decat 485 de zile de la efectuarea RAR-ului.
Multumesc pentru intentie dar acest raspuns nu prea lamureste situatia aratata:stunned:.
Astept un raspuns punctual la ceea ce am intrebat.:hm:
In data de 15.07.2010 am actionat in judecata Prefectura Municipiului Bucuresti ,solicitand obligarea acesteia de a inmatricula un autoturism achizitionat de catre mine din Franta si care nu mai fusese inmatriculat in Romania,fara plata taxei de poluare ceruta prin O.U.G. nr 50/2008.In data de 15.10.2011 am obtinut decizia favorabila mie si INVESTIREA de punere in aplicare a ei.Intrebarile sant urmatoarele: -aceasta decizie mai poate fi utilizata in conditiile in care pe perioada procesului autoturismul l-am avut inmatriculat pe firma in Bulgaria? -are influenta asupra acestei decizii, modificarile legislative aparute intre timp(pe perioada derularii procesului) referitoare la aceasta taxa de poluare ?In concluzie ,pot inmatricula autoturismul fara plata taxei de poluare ? Multumesc pentru ajutor.
De unde pot afla daca Prefectura Bucuresti a facut recurs la o decizie definitiva favorabila mie?Decizia a fost data in luna mai ,am primit-o prin iulie si nu stiu daca a fost atacata sau nu cu recurs.
Cum pot afla daca Prefectura Bucuresti a facut sau nu ,recurs la aceasta decizie favorabila mie ?
Multumesc pentru raspunsul prompt.:DSe poate aproxima cam in cat timp pot primi acesta comunicarea de la instanta din Bucuresti?Am 1an de la declansarea procedurii si 2 luni de la pronuntare.#-oX-(
In urma verificarii pe ECRIS am constatat ca mi-a fost admisa cererea de obligare a Prefecturi in privinta inmatricularii fara plata taxei de poluare.Asta numai pe ECRIS, pentru ca fizic de cand figureaza decizia,din 20.05.2011,nu am primit nici un document care sa ateste acest lucru.
1.De cand se socoteste termenul de recurs ?Ziua in care a fost luata decizia,20.05.2011 sau ziua cand primesc un act cu decizia respectiva?
2.Documentul este trimis catre avocat sau catre mine ?
3.La depunerea cererii masina era inscrisa intr-un alt stat decat cel in care este inscrisa acum.Initial Franta si acum Bulgaria.Decizia este data cu seria sasiului ,nu cu a numarului de inmatriculare.Sa fia acest lucru un impediment in incercarea de inscriere pe Romania ?
Cineva informat in aceasta privinta ?
Datele problemei:
Autoturism adus din Franta in iunie 2010.Facut RAR+toate actele necesare ,dat prefectura Bucuresti in judecata, in contencios administrativ ,pentru inmatriculare fara plata taxei de poluare.Termen de judecata martie 2011,la aproape 9 luni de la depunerea cererii.Pentru ca autoturismul imi este foarte necesar in interes de serviciu, in noiembrie 2010 am optat sa il inmatriculez in Bulgaria macar pana se termina acest proces.Intrebarea mea este daca in lumina schimbarilor legislative petrecute la inceputul acestui an ,mai pot spera sa castig un astfel de proces in Bucuresti.Multumesc.
Stiam de mult timp de varianta in alt judet ,numai ca atunci mi se sugerase ca varianta de obtine un timp mai scurt de judecata.Poate parea ciudat dar chiar nu am pe NIMENI in alta parte decat zona Bucuresti-Ilfov.Trebuie sa ma descurc in situatia actuala.