avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Activitate sorimari

Activitate sorimari

Răspuns la discuția Discriminare femei
Si daca imi desface contractul, ce pot sa fac?
Trebuie sa ies la pensie limita de varstra.Nascuta in 15.10.1957..eu nu vreau sa ies pana la 65 de ani...mi se poate desface contractul de munca ?
Am depus cerere ca vreau sa continui serviciul...multumesc
am un apartament in Spania (credit ipotecar cu girant spaniol) intrebarea mea este:daca o sa fim pusi in situatia sal lasam la banca din cauza crizei ar putea banca sa ne execute bunurile din Romania?noi am girat cu apartamentul si platim de 5 ani
As vrea sa intabulez un teren de la parinti,problema e ca ei nu au acte pe suprafata reala deoarece bunicii mai demult nu declarau tot pamantul ca sa nu plateasca mult impozit,dar toti vecinii stiu realitatea.Cum as putea intabula suprafata reala?
Discuție succesiune
a murit tatal si a ramas mama cu doi copii majori.intrebarea mea este,ce cota din mostenire revine la fiecare. Va multumesc
Discuție succsiune
tatal meu a murit acum 14 ani,noi suntem 3 frati ,dupa moartea lui noi am renuntat la tot in favoarea mamei,acum a murit si ea ,putem sa dezbatem succesiune dupa mama?
cum pot sa fac succesiune daca fratele meu a luat toate actele si nu vrea sa mi le dea