avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Activitate weedshop

Activitate weedshop

Răspuns la discuția Weed Shop
Cam ce sanse sunt la inchisoare?
Discuție Weed Shop
Salut, ce consecinte suporti daca esti prins ca vinzi produse etnobotanice tip Spice Shop, daca nu ai nici o autorizatie nimic nimic, pur si simplu ca un om simplu si sa fie interzisa comercializarea de catre Consiliul local al orasului. Va multumesc.
Răspuns la discuția Arestare minor
Adica pot intra mascatii si la 4 dimineata peste un minor ?
Răspuns la discuția Arestare minor
avocatbadoiu a scris:

Pentru aceste situatii legea nu prevede o procedura speciala, deci se desfasoara la fel ca la majori.


Da dar stiam ca la minori nu stiu cum .. ii poate afecta psihic si etc ...
Discuție Arestare minor
Domnilor as dori sa stiu si eu daca ar avea voie sa intre peste tine in casa gen DIICOT, daca ai 17 ani. si cum ar avea lor o arestare a unui minor de 17 ani!
Răspuns la discuția Weed Shop
Pai da asta am intrebat , adica ce consecinte e posibil sa suport daca sunt autorizat si se intampla un deces sau o imbolnavire?

Si ce consecinte suport daca se intampla la fel un deces sau o imbolnavire si eu nu am nici un act la ele nici o autorizatie .. pur si simplu pe sub mana !

In ambele situatii daca ati putea sa mi raspundeti mai concret cu consecintele suportate!

O zi buna!
Răspuns la discuția Weed Shop
Corect, dar atata timp cat noi nu le vindem pt consumul uman si scrie si pe eticheta ce vina avem noi ? de ce sa fim noi trasi la raspundere penal ? e treaba lui ce face cu produsul.. noi in vindem sub forma de aromaterapie.
Răspuns la discuția Weed Shop
Imi pare rau dar produsele sunt 100 % legale. Sunt noile formuli.
Discuție Weed Shop
1. Ce consecinte am daca un client fie minor fie adult cumpara un produs de la mine de la magazin (Spice Shop) , si i se face rau ajunge la spital sau doamne fereste de un deces.

2. Daca nu sunt autorizat cu nimic ?
Răspuns la discuția Weed Shop
Am citit si cam se potriveste.. dar am vazut ca nu este atat de drastica pedeaspra de la 3 luni la 1 an sau cu o amenda. Dar tin sa precizez ca sunt minor si nu am mai avut antecedente penale nici odata, nici macar amenda. Deci cred ca cel putin la prima abatere voi scapa mai ieftin, nu cu inchisoarea.