Am omis ceva: Lucrez la aceasta societate din luna septembrie 2011. Este vorba despre aceasta perioada de timp, in care au fost emise o gramada de documente, facturi etc, pe toate folosindu-se exclusiv aceasta stampila. Nu am de unde sa stiu, in timpul in care nu eram in birou, daca nu a mai folosit cineva aceasta stampila. Nici nu o puteam incuia in sertar ptr ca nu am primit-o cu PV.
Buna ziua. Vreau sa va intreb daca este normal ca seful meu sa ma puna sa dau o declaratie pe propria raspundere prin care sa-mi asum responsabilitatea pentru folosinta stampilei cu nr. 2 din societatea unde lucrez. Postul meu este de " Secretar-administrativ" insa stampila nu am primit-o cu PV si in biroul nostru au mai intrat si terte persoane. Ce ma sfatuiti sa fac? In prezent sunt in preaviz (reorganizare societate) pana in data de 11.04.2013.
Buna ziua. Vreau sa va intreb daca este normal ca seful meu sa ma puna sa dau o declaratie pe propria raspundere prin care sa-mi asum responsabilitatea pentru folosinta stampilei cu nr. 2 din societatea unde lucrez. Postul meu este de " Secretar-administrativ" insa stampila nu am primit-o cu PV si in biroul nostru au mai intrat si terte persoane. Ce ma sfatuiti sa fac? In prezent sunt in preaviz (reorganizare societate) pana in data de 11.04.2013
Dupa cum am scris mai sus, in contractul de inchiriere sunt trecuti titularul de contract de inchiriere (subsemnatul), sotia mea si cei trei copii ai nostri. Atat. Apropos, care sunt pasii care trebuie facuti de proprietar pentru a vinde casa? Am sau nu am drept de preemtiune?
Pentru casa in care locuiesc impreuna cu familia mea, am incheiat cu proprietarul un contract de inchiriere, pe care acesta din urma l-a inregistrat la Adm. Financiara. Obiectul contractului il reprezinta inchirierea imobilului de la acea adresa (este vorba despre o casa). Chestiunea este legata de proprietar care domiciliaza in aceeasi curte, dar in alt corp de casa. Contractul de inchiriere stipuleaza clar persoanele care vor locui impreuna cu titularul acestuia, recte sotia si cei trei copii. Este legal acest lucru, mai ales ca in contract nu este specificat altfel si nici nu m-a anuntat inainte de incheierea acestuia? Ce pot face in aceasta situatie? Pot apela la un executor judecatoresc?
Buna ziua. Avem copii gemeni nascuti in 22.10.2006. In urma hotararii ICCJ din 14.11.2011 s-a reglementat situatia drepturilor copiilor nascuti din sarcini multiple, retroactiv din 01.01.2006. Noi ne incadram in aceasta categorie, insa nu stim cum trebuie sa arate documentul pe care sa-l depunem la Tribunal. Puteti sa ne ajutati in acest sens?
Buna ziua. Contractul meu de inchiriere a expirat in data de 09.05.2010, dar inca locuiesc in apartament. Problema grava pentru mine este ca nu am mai reusit, din motive neimputabile mie sa achit chiria si o parte din utilitati din luna Aprilie 2010. Care sunt caile de atac ale proprietarului in aceasta situatie, mai ales ca in ultimele doua luni, Iunie si Iulie pot spune ca ne-a tolerat? Am vorbit cu el acum o saptamana si i-am spus ca pana la sfarsitul lunii plecam. Dar ieri ne-a trimis Politia la usa, care ne-a amenintat ca ne evacueaza imediat. Mentionez ca sunt casatorit si am trei copii minori..