avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters159553

Activitate ContSters159553

Răspuns la discuția plangere penala
multumesc foarte mult
Discuție plangere penala
buna seara,
va rog din suflet sa ma ajutati cu un model de plangere penala pentru neplata pensiei de intretinere a copiilor pe luna in curs si plata partiala pe mai multe luni , pentru ca pe net nu gasesc un model potrivit. cum ar trebui formulata ? stiu ca se depune la politie, pentru ca daca o depun la tribunal ( sau judecatorie, scuze daca formularea este gresita, dar nu prea ma pricep ), cred ca vor trimite oricum dosarul la politie pentru cercetari .
va multumesc anticipat.
va multumesc foarte mult pentru raspunsuri . a nu fi inteleasa gresit : lucrez pentru ei,am un program infernal,numai pentru a putea sa le ofer cat mai multe, insa mi se pare nedrept ca tatal lor sa lucreze in alta tara pe un salariu foarte bun, prezentand la instanta o adeverinta de 581 net :((, si nici macar suma asta sa nu o plateasca integral , trimitand si banii in ultima zi din luna, la limita, mi se pare o bataie de joc .
buna ziua,
am doi copii incredintati mie in urma divortului de fostul sot.dupa actiunea de marire a pensiei de intretinere din luna iunie a.c, acesta nu doreste sa plateasca noul cuantum , motivand ca nu are serviciu,desi si la vechiul serviciu era angajat tot cu salariul minim pe economie. el plateste in continuare 150 lei in loc de 192 lei .( 581*33 % ).ce tip de plangere pot sa fac , pentru ca nu-mi convine sa cresc doi copii cu aceasta suma infima si deja s-a strans pe 3 luni ( 42 *3 ) restanta . mentionez ca nu vrea sa respecte hot jud sub nici o forma . multumesc.
buna dimineata,
sunt parte reclamanta intr-un proces de marire a pensiei de intretinere.fostul sot lucreaza in afara tarii,dar are contractul de munca in tara.a prezentat la primul termen o adeverinta cu 581 lei net,insa el castiga foarte mult, iar eu cu 150 lei nu pot sa cresc doi copii.nu vrea sa faca nici un fel de intelegere prinvind intretinerea copiilor . tara unde lucreaza este membra ue.ideea mea este sa fac , prin intermediul unui avocat o adresa catre ministerul de finante din acea tara ( nu stiu daca este corect ), pentru a prezenta veniturile sale ,pentru ca stiu ca lucreaza legal acolo.tradusa in limba respectiva si legalizata ( iarasi nu stiu daca trebuie si legalizata ) si sa primesc un raspuns .imi puteti spune daca este de ajutor in proces ceea ce vreau sa fac ?sau sa ma indrumati cumva ? multumesc
Răspuns la discuția termen dosar
este vorba despre un dosar pentru marirea pensiei de intretinere .
Discuție termen dosar
buna ziua,
am termen intr-un proces si nu ma pot prezenta,sunt reclamantul . se mai poate face ceva ca sa nu se anuleze dosarul ?
multumesc .
Răspuns la discuția demisie
va multumesc foarte mult pentru raspunsuri .=D>
Răspuns la discuția PENSIE ALIMENTARA
ah , atunci ne resemnam cu asta ? pana la Dumnezeu ne mananca toti sfintii ...X-(
Discuție demisie
buna seara,
o ruda lucreaza la o vila .este imputernicita de administratorul acesteia, in speta patronul, la contul bancar al firmei, pentru a retrage numerar si a plati facturi.ea doreste sa demisioneze pentru ca acestia nu sunt corecti la plata salariilor, dar ii este teama ca patronul ii poate face rau.cardul de la contul din banca il are patronul iar ea doreste sa il anuleze.cum trebuie sa procedeze pentru a demisiona ?ea doreste sa inainteze demisia si sa plece fara a mai sta in preaviz.este obligatoriu sa stea cele 20 de zile in preaviz? multumesc anticipat .