intrebarea ar fi vreau sa ridic o casa in aceeasi curte cu soacra mea care e proprietara dar as dori lsa posed si eu acte asupra terenului respectiv .se poate face un act de mostenitor ceva?iti confera dreptul de proprietar acest act?
ce document se poate face intre mama si fiu pentru a detine o suprafata de teren ,in afara de titlu de proprietate,dar care sa aiba acelasi drept ca proprietar?
casa este mai veche este micuta si mai ieftina.ma intereseaza sa o cumpar pentru ca e mai putin costisitoare si nu are lumina nu stiu daca are proiectul casei! presupun ca acesta imi trebuie neaparat.casa are doare 2 camere si un hol mic daca vreau sa mai fac eu alte 2 camere si s-o renovez trebuie sa reinoiesc planul casei?nu vreau sa am probleme apoi cu cei de la primarie va multumesc
as dori sa va intreb inainte de a-mi cumpara o casa ce acte trebuie sa cer propietarului ? va intreb deoarece casa de care va intreb nu are energie electrica si as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru a ma bransa la curent?va rog frumos nu vreau sa ma pacalesc
c sfat imi puteti da?in ce tara ar fi mai bine daca as pleca sa muncesc in strainatate?mai merge spania?care ar fi tara in care mi-as putea gasi de munca?
in octombrie vreau sa plec in spania impreuna cu sotul meu pentru a munci acolo,stiu ca trebuie sa avem un act numit"cartea verde" cum o putem avea,cine trebuiea sa o faca si unde si la cine putem apela?va multumesc
scoala nu-mi gaseste carnetul de munca ,la ratacit .la pierdut nu stiu am fost la AJOFM slobozia si mi sa spus ca nu pot sa ma duc cu adeverintele de vechime pentru somaj ei vor cartea de munca si le-am spus ca e pierduta dar nu ii intereseaza mi-a spus ca nu e POSIBIL SA-MI DPUN DOSARUL DE SOMAJ FARA CARTEA DE MUNCA C POT FACE ?doamna aceea nu dadea prea multe explicatii pot depune plangere si daca da cui ma adresez?
am fost la AJOFM IALOMITA pentru somaj si mi s-a spus ca fara carte de munca nu-mi pot depune dosarul de somaj.c pot face in aceasta situatie?cum imi pot face o noua carte de munca si la cine trebuie sa apelez?