avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate RHIB

Activitate RHIB

Discuție IPOTECAR
Am un credit ipotecar,nu mai am posibilitatea sa platesc.As dori sa renunt la locuinta(apartament),de aceea va rog frumos sa-mi spuneti care este procedura si cat dureaza .Mentionez creditul este contractat in 2008.
VA MULTUMESC !
Discuție BANCA
AM UN CREDIT IPOTECAR SI AM INTARZIAT CU PLATA DOUA LUNI, BANCA A RETRAS TOT SALARIUL DE PE CARD. AU ACEST DREPT?
VA MULTUMESC !
Discuție ASIGURARE
Buna ziua!
Este corect ca inspectorul de daune sa nu ia in considerare toate defectiunile trecute in procesul verbal de agentul de circulatie ?
VA MULTUMESC !
Discuție CORECT
Buna ziua!
Este o problema daca adresa de pe certificatul de inmatriculare si permis nu sunt aceleasi cu cele de pe buletin ?
VA MULTUMESC!
Discuție BANCI
Buna ziua !
Am un credit ipotecar si trei credite de nevoi personale la banci diferite,de la jumatatea lui 2009 ma descurc din ce in ce mai greu cu plata ratelor.Veniturile care intra in casa in acest moment acopera la fix ratele dar de luna viitoare se vor diminua cu 25%.Va rog un sfat daca se poate .
VA MULTUMESC !
Discuție proces verbal
in urma unui accident usor de circulatie ne-am prezentat la biroul tamponari,in urma analizei agentului de la circulatie sa constatat ca sunt nevinovat.Sa intocmit procesul verbal,vinovatul primind avertisment si 3puncte penalizare pentru schimbarea directiei de mers fara sa se asigure.A doua zi m-am prezentat la firma de asigurari cu toate documentele de la politie,inspectorul de daune ma pus sa completez o declaratie si sa fac si schema accidentului.Dupa ce a analizat documentele m-ia spus ca oricum procesul verbal de constatare de la politie nu are nici o valoare si in cazul nostru este culpa comuna si voi suporta jumatate din reparatii.Spuneti-mi va rog cum sa procedez si ce este de facut VA MULTUMESC FRUMOS!