avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Activitate midengeo@yahoo.com

Activitate midengeo@yahoo.com

DIN PACATE AM FACUT LA PRIMARIE, MEDIU CEI DE LA MEDIU AU ZIS CA NU POT SA -I PAZEASCA DAR MA INTREB AU NEVOIE DE SEMNATURI DE LA VECINI SA NU ?MULTUMESC ORICUM
MA SCUZATI DAR NU MA PRICEP DECIT ASA [FIRMA ESTE IN CURTEA ALATURATA ACESTIA AU INCHIRIAT SPATIUL DE LA UN PROPIETAR AU PROGRAM SI SIMBATA SI DUMINICA SI LUCREAZA SI NOAPTEA SI CIND DORESC NU SE JENEAZA DE NIMENI NEAVIND IN HALA UTILAT CONFORM NORMELOR NU POT STA INAUNTRU NEAVIND AERISIRE LUCREAZA SUB CERUL LIBER
BUNA ZIUA VA ROG MULT SA IMI SPUNETI LEGAL ;AM LINGA MINE O FIRMA DE TERMOPANE CARE TAIE VOPSESC SI FAC GALAGIE NON STOP INSA NICI UNUL DIN VECINI NU LI S-A CERUT VREO SEMNATURA PENTRU SEDIU SI PUNCT DE LUCRU POLITIA LOCALA CIND A FOST SESIZATA NE-AU SPUS DOAR VERBAL NU SI IN SCRIS DESI AM CERUT CA NOILE REGLEMENTARI NU MAI CER SEMNATURILE VECINILOR DECI EI AU AUTORIZATII FAC CE VOR SI CIND VOR ;VA RUGAM LEGAL CE PUTETI SA NE INVATATI SA FACEM DEOARECE AM DEVENIT SECHESTRATI IN CASE CU CALDURILE ASTEA CIND INCEP SA VOPSEASCA MULTUMIM MULT
va multumesc foarte mult pentru raspuns,pentru mine e mai complicat ca nu pot pleca batrana de care are am grija este la pat si domnii care ma platesc nu sint asa intelegatori ,nu ca nu doresc sa ma duc departe de mine gindul asta dar asta este va multumesc mult de tot
VA SALUT AS RUGA CELOR CARE MA POT AJUTA SA MA SFATUIASCA ,CU CEVA TIMP IN URMA AM LUAT O AMENDA DE LA POLITIA LOCALA CA AS FI ARUNCAT UN BUCHET DE FLORI LA GUNOIUL DE PE STILP DIN FATA UNUI VECIN DE AL MEU SI ACELA IA CHEMAT SI LE-A ARATAT FILMARILE DE PE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE CARE LE ARE ILEGAL CRED..PUSE SA BATA IN STRADA ,MA ROG A FACUT ASTA DATORITA FAPTULUI CA NA MA ROG NU AR PUTEA SA SE RAZBUNE PE NOI VECINII CA TOT II FACEAM RECLAMATII LA PRIMARIE PTR CA VOPSESTE IN CURTE SI SINTEM TERMINATI CA AER RESPIRAT.MA ROG AM FACUT CONTESTATIE LA P.C .PTR CA NU AM VRUT SA SEMNEZ P.C POLITISTII FIIND CHIAR AGRESIVI DORIND SA RECUNOSC FAPTA VAZUTA DE EI PE CAM...ACUM TREBUIE SA MA DUC LA TRIBUNAL DAR SINCER NU POT AVIND GRIJA DE O BATRANA ASTA FIIND SERVICIUL MEU DE BAZA SI NU POT LIPSI NEINTERESIND PE CEI CARE MA PLATESC DE PROBLEMELE MELE ,CREDETI CA PATESC CEVA ?DACA NU MA DUC ?VA ROG SFATUITI DE BINE UN OM DE RAND VA MULTUMESC TUTUROR SI SANATATE MULTA LA TOTI
Răspuns la discuția testament olograf
inca ceva sau cum putem sa dovedim ca aceea nepoata a facut un fals cu acel testament olograf unde sa mergem acesti unchi erau in permanenta cu doamne platite de fratele meu nu ieseau din casa si nu veneau persoane necunoscute ca sa fie deranjati de oricine sa se fi putut face vreun act fara stirea lui sau adoamnelor respective deci e clar ca se vrea averea cu orice pret nafiind nici o ruda din partea ei matusa avind 3 sferturi din avere va dati seama ca se merge departe
buna ziua am o mare rugaminte am o povestioara sper sa ma fac inteleasa fratele meu timp de 10 ani a avut grija de niste rude a avut procura de la ei inainte de a deceda amindoi au inceput pregatirile ptr ai lasa mostenirea toata insa certificatele de la iml au durat cam mult si ei sau stins unul dupa altul fratele meu raminind doar cu promosiunea in acte ca vor toata averea sa-i fie lasata fratelui meu dar actele de la i m l nu reprezinta testament doar poate sa se poata face ceva ?
rudele nu au avut copii doar un nepot de la un frate decedat din pacate care ne este tata dar el fiind renegat de familia lui toata viata daca este cineva care ne poate ajuta avem martori vecini sau functionare de la aceste rude care stiu ca doreau sa -i lase fratelui meu .din pacate nici noi nu avem de 20 de ani relatii cu tatal nostru asa ca exclus sa -i dea fratelui ceva ba am mai luat si bataie de la el ca sa intre in casa sa puna mina pe avere .iar fratele meu s-a interesat la camera notarilor o nepoata in partea matusii a bagat ca ar avea de la ea un testament olograf dar nimeni nu o cunoaste ca fiind nepoata apropiata ce putem face sau putem face ceva cu certificatele de la iml din care rezulta dorinta celor decedati?
Răspuns la discuția procura legalizata
va multumesc dar de dus a fost asa cum am scris mai sus a fost vazut in imobil luand lucruri deci e clar ca a deschis oricum va multumesc
Răspuns la discuția succesiune
am spus ca am de deschis o succesiune si nu avem nici un fel de acte de nici un fel au fost luate ,date sau cine stie ce s-a intimplat amindoi defunctii aveau 87 ani cine stie ce au facu cu ele , si atunci eu sint nepot de al defunctului din partea fratelui sau asa ca ce sa fac ce ma sfatuiti sa fac
Răspuns la discuția vatamare corporala 2
va multumim