da, inregistrati in contabilitate doar factura , pentru ca platile cu cardul sunt similare alimentarilor pe baza de avize ; practic nu sunt plati , plata o faceti dvs ,banuiesc , cu ordin de plata;
dvs ar trebui sa urmariti combustibilul ce vii se factureaza pe baza acestor alimentari cu cardul , sa existe corelatie intre facturi si "avize"
jcarmen , va rog sa-mi spuneti , in cel de-al doilea caz noua rata de amortizare este compusa din 2 parti ? una deductibila si egala cu amortizarea stabilita initial (la achizitie) si partea nedeductibila egala cu diferenta rezultata in urma reevaluarii ? am inteles corect? va multumesc
buna seara,
va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs in legatura cu contractul de munca cu norma intreaga dar , pe perioada determinata (in hg 955 nu scrie ca trebuie sa fie pe perioada nedeterminata ) ; mai exact pentru societatile cu activitate de birou unde faci instructaj o data la 6 luni ...... nu ar merge un astfel de contract ? norma intreaga cateva zile , desfaci contractul si revi peste 6 luni:D
Buna ziua, revin cu o intrebarea la subiectul de mai sus si anume :
am constituit provizioane la 31.12.2010 cf.art.22 lit c (cazul mentionat mai sus) .
In trim I al anului curent societatii pentru care am constituit provizionul mai sus mentionat , i s-a deschis procedura de insolventa .In acest caz ar trebui sa anulez provizionul constituit in anul precedent si sa constitui alt provizion in anul curent conform art.22 lit j ? va multumesc anticipat .