Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Noile reguli de TVA aplicabile în comerțul online - Probleme și soluții. Lectori: Viboal FindEx. Joi, 21 Octombrie, ora 11:00Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate Ovidiu Pop

Activitate Ovidiu Pop

Răspuns la discuția partaj
pot repune cauz ape rol cerand judecarea in lipsa?
trebuie sa platesc taxa de timbru in acest sens?
Răspuns la discuția partaj
care ar fi acelea?
Discuție partaj
Buna ziua,
am avut un dosar pe rolul judecatoriei ( eu parat) pentru iesire din diviziune. Instanta i-a atribuit reclamantului imobilul si a dispus obligarea platii catre mine a unei sume de bani.
Reclamantul a facut recurs, nu a achitat taxa de timbru, insa instanta de recurs a suspendat judecata pentru lipsa partilor.
Intrebarea mea este daca pot eu repune pe rol judecarea recursului pentru neplata taxei de timbru.
multumesc.
conform art.264 cod pr. civ. termenul este de 30 de zile. dar pot sa va zic ca am primit o sentinta si dupa 8 luni. singurul lucru car il puteti face este sa va adresati instantei cu o cerere de urgentare a motivarii.
pai?
poate sau nu?
in nici un caz.
Răspuns la discuția INCHIDERE SOCIETATE COMERCIALA
puteti sa o inchideti, prin emiterea unei hotarari ale asociatilor ( in baza art 235 L31/1990) care va trebui depusa la Registru spre publicare in m. of. urmeaza un termen de opozitie de 30 de zile de la data publicarii, dupa care depuneti bilantul si balanta pe 0 si se va radia din Registrul Comertului.
Răspuns la discuția factura de penalitati
in functie de actele pe care le detineti, puteti demara o actiune pe somatie de plata sau ordonanta de plata
buna ziua,
cum interpretati art.126 alin 1 din legea 31/1990?
in sensul ca, in cadrul AGA a unei soc. pe actiuni, un membru CA si actionar in acelasi timp se poate vota pe sine insusi ca administrator?
Răspuns la discuția schimbare de debitor
contractul si facturile sunt pe numele lui X. Insa Y in calitate se unic asociat a lui X, imi propune ca o sa-mi plateasca el in numele lui X.