avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Activitate aley

Activitate aley

Poate figura ca martor la afisare , un angajat al institutiei publice care a intocmit procesul verbal de constatare ?
Am gresit, am fost sanctionati, iar procesul verbal cu amenda a fost afisat (teoretic) pe poarta unitatii, iar ca martor la afisare este un coleg de munca al inspectorului, in cazul de fata , spun ei , coleg ce nu are prevazute in fisa postului atributii de control, avand functia de referent de specialitate. Este corect ? Poate indeplini aceasta persoana calitatea de martor ?
problema este urmatoarea: societatea are contract de imprumut cu asociatul unic. la un moment dat societatea a trebuit sa plateasca asociatului dobanda, sa declare la finante si sa achite impozitul retinut la sursa. care este procentul impozitului in acest caz cu referire la perioada 2008/2009.
multumesc..
ma poate ajuta cineva cu o explicatie faptica a ceea ce ar putea sa insemne o perturbare deosebit de grava a activitatii a uneia dintre institutiile prevazute la 145 cp. in ce ar putea sa conste o asemenea perturbare grava?
Răspuns la discuția penal
multumesc.
Discuție penal
cum se stabilesc consecintele deosebit de grave in cazul concursului de infractiuni. depinde de felul infractiunii -de rezultat de pericol?