avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Activitate maria1413

Activitate maria1413

Inteleg, dar totusi gardul este pe proprietatea mea si cum as putea face sa-l mut la locul lui si sa-l reconstruiesc ? Doar prin tribunal?

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

V-ati putea alege atat cu un dosar penal cat si cu o actiune civila pe rolul instantei...

Buna ziua.
Doresc sa inlatur/scot un gard construit pe proprietatea mea (fara acordul vecinilor) si sa reconstruiesc gardul pe linia de proprietate. Am masuratori cadastrale care indica faptul ca ei au construit gardul pe proprietatea mea. Momentan ei nu sunt de acord cu inlatuirea si reconstructia gardului pe limita de proprietate. Ce as ptuea pati daca le scot gardul, le inapoiez materialele si refac gardul pe linia de proprietate?
Discuție Partaj
Buna ziua, poate cineva sa-miexplice ce inseamna aceasta rezolutie? Eu sunt reclamantul, "În temeiul art. 137, alin. 2 C. pr. civ., uneşte cu fondul excepţia lipsei calităţii procesuale active în cererea reconvenţională a pârâtului din cererea principală, excepţie invocată de reclamant, pentru administrarea de probatorii. " Multumesc mult!
Răspuns la discuția Respingere exceptie tardivitate
multumesc mult pt raspuns. puteti sa-mi spuneti ce inseamna cerere reconventionala ?
Răspuns la discuția Respingere exceptie tardivitate
reclamant
Poate cineva sa ma ajute si sa-mi explice mai pe inteles ce inseamna solutia data mai jos?

"Respinge excepţia tardivităţii cererii reconvenţionale. Respinge excepţia prescripţiei dreptului la acţiune. Respinge excepţia nulităţii cererii reconvenţionale. Admite obiecţiunile formulate şi se va emite adresă către expert pentru a răspunde la obiecţiunile formulate."
Răspuns la discuția Bunuri sechestrate intentionat
Multumesc pentru raspuns, momentan l-am atacat cu ordonanta presidentiala si am pierdut, deoarece instanta a zis exact ceea ce-mi ziceti d-voastra, sa-i atacam titlul in instanta, apoi sa-i cerem sa deschida.
O sa facem o plangere penala la politie, credeti ca ajuta cu ceva? Am inteles ca trebuie sa mearga apoi la parchet si sa de-a lamuriri.
Buna ziua. Pe scrut. Tata avea cateva bunuri depozitate intr-o anexa pe care a folosit-o timp de 20 de ani. El detin certificat de mostenitor dupa tatal lui pe acea cladire si ceva teren de langa anexa. Bunica a vandut de curand terenul unui fratele de al tatalui meu, zicand la notar ca nu exista mostenitori asupra terenului respectiv. Fratele tatalui meu are titlul de proprietate acum pe teren si nu vrea sa ne mai lase sa avem acces la bunurile noastre (zice sa mergem sa le luam). Cum trebuie sa procedam?
Răspuns la discuția Retrocedare terenuri
Sa inteleg ca noi acum trebuie sa facem iesirea din indiviziune? s-au nu mai este nici o sansa sa ne recuperam partea .... ms
Conform legilor 58 si 59 din '77 terenurile au intrat in posesia statului. Cum se poate reintra in posesia lor, daca inainte detineam un certificat de mostenitor din '76 pe o cota parte de teren, adica 3/8, fratele meu 3/8 si mama mea 2/8 ? Se poate ca mama mea sa revendice 8/8 ? fara a ne intreba si pe noi? ... multumesc pt raspuns !