avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Activitate iubaretul

Activitate iubaretul

se poate depune contestatie la executare dupa 6 luni de cand a inceput executarea silita(poprire) ?
Răspuns la discuția magistratii
eu nu am acuzat pe nimeni de nimik , am spus doar ca sta in puterea lor sa schimbe ceva si ca ar fi pacat de atata munca (invatat) doar ptr niste foloase materiale si da din punctul meu de vedere corpul magistratilor este vinovat de jaful din romania ,ei sunt a 3-a putere in stat iar menirea lor nu este alta decat de a veghea la respectartea legilor , cum si au facut treaba pana acum se vede ...

ptr mine personal nu pot decat sa-i multumesc lui D-zeu ca existati , multumesc ptr
judecatori ca pot cumpara dreptatea chiar atunci cand nu o am , multumesc ptr medici care ptr cativa banuti ar fi in stare sa-mi dea sanatate de la ei , multumesc ptr profesori care imi dau note mari la copiii chiar daca nu merita
si as putea continua inca cateva pagini cu multumiri
dar intr-o tara normala , eu nu as putea sa le multumesc fiindca ei magistrati ar trebui sa ne faca colegi de celula si pe medic , inspector etc si pe mine

da , domnilor exista oameni care rad de munca dvs ,de chinurile prin care treceti ptr a ajunge acolo la cascaval si ei va pot cumpara ptr niste lucruri trecatoare in viata , in loc sa aveti demnitate

ptr cei cinstiti , acest mesaj nu are cum sa-i deranjeze , probabil si ei gandesc la fel ca mine

ptr @aduntescu cine iti spune de la inceput ca stie ca greseste , ar fi trebuit la asa o pregatire pe care o aveti sa sesizati acest lucru(omul stie ca greseste) iar cand cineva iti spune ca are si motive intemeiate ar trebui sa-l credeti pe cuvant ( eu nu am invatat niciodata limba romana , de aici si exprimarea mea in scris mai grea) . doar atat va spun ca am probabil la fel de multi ani de studiu ca si dvs
(dar nu in romania)
adutescu a scris:

eu iti garantez ca exista o persoana care vrea sa fie judecator doar ca sa faca ceva util pt societate.

=================================
chiar ma bucur ca exista astfel de persoane si sper sa fie cat mai multe

bre
==================
oare nu va descalifica pe dvs
chiar de la inceput am cerut scuze ptr limbajul de lemn , am motivele mele

nu o sa va raspund rautacios

ps am reeditat , mai sunt greseli ? multumesc

mergeti la mai multe gradinite si inscrieti-l , multi parinti i-si inscriu copiii la mai multe gradinite de teama sa nu ramana pe dinafara , asa ca la inceput de an scolar sigur vor mai fi locuri si din cate stiu gradinita in raza caruia aveti domiciliul este obligata sa-l inscrie , faceti o cerere la inspectoratul scolar , solutii exista
Discuție magistratii
ma tot uit si citesc de cateva zile formul asta dedicat magistratilor si am observat toate trairile prin care treceti invatat , admitere , rezultate, repartitie .
dar am ramas asa cu o nelamurire ptr ce faceti lucrul acesta ?

ptr statutul in societate ,ptr bani ?

salariul este destul de mic comparativ cu efortul depus si atunci ma duce cu gandul cand vad atata disperare ca de fapt oare ma insel eu, majoritatea sunteti cu gandul la ,,cascavalul'' ce va urma ?

de unde atata disperare ?

domnilor judecatori sau procurori , atunci cand ajungeti pe aceste functii inalte v-as ruga sa nu uitati de unde ati plecat si sper ca odata ajunsi acolo sa faceti ceva si ptr noi prostimea , VINOVATI de dezastrul in care am ajuns acum ca tara , sunt colegi dvs magistrati

daca macar 1- 2 procurori adevarati am fi avut sau judecatorii poate nu reuseau sa fure tot din aceasta tara si am fii avut cu toti de castigat

sper ca macar dvs cei care ati intrat de curand sau veti intra sa schimbati ceva in aceasta tara si SPER din tot sufletul ca visul dvs de a ajunge magistratii este acela de dreptate si nu de capatuiala

ganditi-va cati oameni sufera din cauza colegilor dvs care daca si ar fii facut macar 10 % treaba multi nu ar suferi acum

poate cu limbajul meu de lemn am suparat pe cineva , dar indemnul meu nu este altceva de cat sa va respectati ca oameni , ca statut in societate si sa va ganditi ca nu nr de camere de la vila sau masina 4X4 este singurul scop in viata
Răspuns la discuția am nevoie de un sfat
daca credeti ca banca va sta cu mainele in san va inselati amarnic , o sa platiti pana la ultimul leut acum sau in viitor , banca are timp sa va astepte ca doar creste dobanda
Răspuns la discuția Calcul pensie, somaj
CUANTUMUL PENSIEI se determina prin inmultirea punctajului mediu anual, realizat de asigurat in perioada de cotizare, cu valoarea unui punct de pensie.

PUNCTAJUL MEDIU ANUAL se determina prin impartirea numarului de puncte, rezultat din insumarea punctajelor anuale realizate in perioada de cotizare, la numarul de ani corespunzatori stagiului complet de cotizare, prevazut de lege.

PUNCTAJUL ANUAL se determina prin impartirea la 12 a punctajului rezultat in anul respectiv din insumarea numarului de puncte realizat in fiecare luna.

va afecteaza prea putin la calcularea pensei , faptul ca veti sta 12 luni in somaj
daca este cercetat deja trebuie de urgenta sa anunte u.m. , daca nu a facut-o deja parchetul , acunderea faptului ca lucreaza in mapn , poate avea consecinte foarte grave
daca se incepe urmarirea penala va fii pus la dispozitia mapn ( nu va primi solda) pe toata perioada cercetarilor , urmand ca la finalul acestea in functie de rezultatul anchetei fie ii vor fii platite soldele din urma fie va fi trecut in rezerva
daca va fii condamnat (chiar numai cu amenda penala ) va fi trecut in rezerva conform
legei 80/1995