avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate mariabudriga

Activitate mariabudriga

Discuție Mostenire
Detin dupa sotul meu decedat, 1/8 dintr-un teren si 1/8 dintr-o casa. Restul pana la 100% il detin cei trei frati ai acestuia. Eu locuiesc in aceasta casa. Daca ei doresc sa vanda casa si terenul ma pot obliga sa semnez ca sunt de acord sa vanda casa si tot terenu? Daca nu doresc sa plec, am dreptul la drum de acces pana la iesirea din proprietate?
Discuție Succesiune
Socrii mei au decedat. Acestia au avut impreuna 4 copii. Unul dintre ei a murit dupa decesul socrilor. Eu sunt sotia supravietuitoare a unuia dintre copii lor. Socrii au detinut cu acte de proprietate o casa si un teren. Cu sotul meu nu am avut copii impreuna. Ce procente din averea socrilor mostenesc eu? Daca dupa succesiunea la notariat voi detine o parte din casa, ceilalti frati ai sotului pot vinde casa fara sa-mi dau iscalitura?
Răspuns la discuția Succesiune
daca suntem toti de acord cu sussesiunea, ei pot vinde casa si terenul care le revine fara acordul meu? pot sa-mi cedeze partile lor daca ii despagubesc?
Discuție Succesiune
Sunt sotia supravietuitoare a sotului meu care mai are trei frati. Parintii au decedat. Averea parintilor este constituita dintr-un teren si o casa (aflata pe acel teren). Pot vinde casa dupa deschiderea succesiuni daca eu nu imi dau acordul? Sau partile din teren ce le revin fiecaruia? Terenul+casa au aproximativ 400mp.
Discuție vanzare teren
Soacra detine un teren si o casa pe acest teren. Pe terenul detinut de ea am construit, eu si sotul meu, o casa fara a avea acte pe ea. Poate vinde soacra terenul si sa ne dea afara pe mine si sotul meu din casa noastra?