avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Activitate petra.jo

Activitate petra.jo

vreau sa vand un apartament prin agentie, dar in contractul cu agentia este trecuta o clauza cum ca oricine ar vinde imobilul (sa zicem ca gasesc eu intre timp un cumparator), tot trebuie sa platesc agentiei comision dinvanzare. este legal asa ceva?
Discuție cod civil
A intrat in vigoare noul cod civil? Se poate divorta la notar?
Buna ziua
Daca cineva sta in suedia (cetatean roman) si vrea sa se casatoreasca cu un palestinian care are statut de refugiat, o poate face acolo? Si daca da, cu ce conditii?
Buna ziua
Spuneti-mi va rog, ce trebuie sa fac daca sentinta de divort se da in timp ce eu nu mai sunt in tara? Trebuie sa ma intorc pentru a-mi schimba actele? Si cu noile acte de identitate daca ma intorc, va trebui sa imi refac si viza? Vorbesc de Emiratele Arabe Unite. Eu lucrez aici si mi-e teama sa nu am probleme avand in vedere ca se schimba numele. Multumesc.
Discuție artizanat in ue
Daca am un pfa, confectionez si vand produse de artizanat, in ce conditii imi pot vinde produsele in ue?
Discuție import
Ce trebuie sa fac sa pot importa textile din Siria?
Eu am numai contractul de munca din strainatate, cazarea imi este asigurata. Este de ajuns? Sau trebuie sa ma intorc in tara? Si inca ceva. Pot ramane cu numele de acum? (nu de alta, dar schimbarea actelor presupune alt timp pe care nu il am...)
Răspuns la discuția avansare job
Incearca sa obtii un alt post pentru ca pentru cel de secretara nu necesita studii superioare asa ca angajatorul nu este obligat sa iti ofere salariul cuvenit celor cu studii superioare. Adica vei ramane la 720 si nu la 1200. Daca insa obtii un post care necesita studii superioare, angajatorul trebuie sa iti dea 1200. Succes.
Răspuns la discuția incalcarea fisei postului
nu pot sa cred ca acest lucru poate continua la nesfarsit... In fine, probabil trebuie sa ajungi la o anumita varsta sa nu le mai iei pe toate la suflet...
Răspuns la discuția incalcarea fisei postului
cu siguranta nu il obtin, nici numai vreau, am plecat de la firma aceea impreuna cu toate dovezile pe care le-am strans in cei 2 ani petrecuti acolo. insa atitudinea aroganta a angajatorului si umilintele traite ma bantuie si simt ca ar trebui sa fac ceva, insa nu stiu ce.