avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Activitate lavi68

Activitate lavi68

Discuție dobanda legala
Buna ziua, am de actualizat niste sume din anul 1994 dar in statistica BNR nu gasesc decat din anul 2002, imi puteti spune va rog ce dobanda ar trebui sa folosesc pentru perioada de dinainte de 2002.
Multumesc anticipat!
Daca in cazul unui contract comercial nu este specificat in mod expres modul de calcul al penalitatilor (procentul si data), exista cadru legal care sa arate de la ce data se calculeaza ? Daca pe factura este specificata data scadentei , eu stiu ca penalitatile se calculeaza incepand cu urmatoarea zi de la data scadentei dar mi s-a spus ca potrivit prevederilor legale (?) acestea se calculeaza dupa 15 zile de la data scadenta. Va rog cadru legal daca se poate.
Buna ziua, dobanzile, penalitatile si cheltuielile de executare dintr-un dosar de contestatie sunt si ele actualizate cu rata inflatiei ?. Daca se poate as dori sa stiu si cadru legal, unde sa studiez acest lucru? Multumesc anticipat!
Buna ziua, as dori sa stiu cum trebuie sa calculez actualizarea unei sume ce reprezinta drepturi salariale cu rata inflatiei, ce coeficient de la statistica folosesc, IPC total sau IPC marfuri nealimentare?
multumesc anticipat
Răspuns la discuția Dobanda anuala
Multumesc, dar daca mi se cere dobanda anuala cum fac?
Discuție Dobanda anuala
Buna ziua, am nevoie de ajutor, trebuie sa calculez o dobanda anuala la o datorie din 2008 si nu stiu cum.

Multumesc anticipat!
Buna ziua, administrarea unui condominiu se face conform lg.230/2007-"organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari?
Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru un punct de lucru infiintat intr-o alta localitate fata de sediul social contabilitatea de tine cu analitice separate pentru a fii bine definita activitatea punctului de lucru. Mentionez ca activitatea este una care are venituri si cheltuieli proprii, cadrul legal daca se poate.
Administrarea unui condominiu se face conform lg.230/2007 -" organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari" ?
Multumesc anticipat!
Buna ziua, as vrea sa stiu daca in cazul actualizarii cu rata inflatiei a unei sume ce face parte dintr-un dosar de executare, trebuie actualizate toate sumele inclusiv penalitati, dobanzi, cheltuieli de executare etc?

Va multumesc anticipat!
Discuție declaratia 112
Am inteles ca certificatul digital este obligatoriu de la 01 iulie doar pentru depunerea declaratiei 112, deci societatile care nu au salariati, respectiv cele suspendate(fara regim derogatoriu) pot depune in continuare 100, 300 la ghiseu, este adevarat?