avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate aryane

Activitate aryane

Buna ziua, as vrea sa stiu ce raspundere atrage dupa sine semnarea unei facturi - mentionez ca am semnat pentru primirea facturii intrucat administratorul firmei nu era in localitate , fiind angajata a firmei respective, nu s-a achitat factura respectiva iar acum exista un proces pe rol intre cele 2 firme implicate.
Mentionez ca factura respective era pentru chiria unui spatiu, contractul de inchiriere intre cele 2 firme fiind semnat de administratorul firmei.
multumesc
Am inchiriat un spatiu pentru infiintarea unui punct de lucru. Va rog sa-mi spuneti daca exista un termen limita in care trebuiesc depuse actele pentru infiintarea punctului de lucru. multumesc
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa inteleg diferenta dintre un contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere si un contract de intretinere. In principiu, parintii mei vor sa ne vanda casa lor, bineinteles cu conditia ingrijirii lor si as vrea sa stiu care este solutia cea mai buna din punct de vedere juridic.
multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua
As vrea sa stiu daca pentru angajatii unei firme care din ianuarie 2010 nu a mai platit contributia la fondul de somaj si care din decembrie 2011 a intrat in procedura de faliment, exista posibilitatea de a primi somaj?
multumesc f mult pt raspuns
Buna dimineata,
Lucrez de doua luni la o firma care acum se inchide . Anterior am lucrat la o firma care acum este in faliment si care nu are platite contributiile pentru somaj
Intrebarea mea este daca am dreptul la somaj si cum se poate proceda in acest caz? multumesc foarte mult pentru raspuns
multumesc pentru raspuns...implica si modificarea salariului de incadrare in cartea de munca?
Va rog sa-mi spuneti daca pot solicita firmei la care lucrez reducerea programului de lucru la 4 ore/zi pe o perioada de 1-2 luni din motive personale si ce ar trebui sa fac pentru aceasta.
multumesc
buna ziua...intrebarea mea este urmatoarea - am contract de munca cu program de 8 ore.Din cauze economice , patronul vrea sa trec la program de 4 ore - in ce masura ma afecteaza la stabilirea anilor vechime? Sau ce alte consecinte apar din asta? multumesc mult pentru un raspuns avizat