avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate cameliamaria75

Activitate cameliamaria75

Buna ziua.Vreau sa reziliez contractul cu o firma cablu tv, telefonie si internet si imi spun ca trebuie sa platesc comform contractului o suma de 50 euro.Intrebarea mea este-Legea nr 161/2010 nu e valabila...?????

[Editat - identificarea persoanelor fizice sau juridice cu care aveti probleme nu este permisa pe forum, multumesc pentru intelegere]
Buna ziua.In data de 01.08.2012 am inaintat cerere de divort.Prima infatisare o am in 15.10.2012.Am un credit de nevoi personale pe numele meu,iar sotul este coplatitor.....intrebarea mea este daca pot sa fac ceva ca sa -i las lui plata acestui credit tinand cont ca acesti bani s-au folosit la reabilitatrea imobilului parintilor lui unde am stat.Va multumesc.
Răspuns la discuția garantie de buna executie
razcor a scris:

in cazul unei autoritati publice, pentru un contract de prestari servicii( ...de proiectare) este obligatorie/recomandabila introducerea in contract a unor clauze privind garanita de buna executie

si...in cazul unei autoritati publice, pentru un contract de prestari servicii( ...salubrizare)
este obligatorie/recomandabila introducerea in contract a unor clauze privind garanita de buna executie?????
Răspuns la discuția Divort cu copii minori.
Multumesc pentru raspuns.Eu nu doresc custodie exclusiva .....cu toate ca motivul bine intemeiat ar fi, consumul excesiv de alcool.Si daca am inaintat actele de divort in instanta mai pot merge si la notar?
Buna ziua.Am intentat divort in instanta sotului meu cu care sunt casatorita de 17 ani, in urma careia au rezultat 2 copii in varsta de 13 ani si respectiv 12 ani.Nu am avocat din cauza veniturilor mici, eu fiind bugetar.Cererea de chemare in judecata privind desfacerea casatoriei am facut-o cu ajutorul unui jurist ,coleg de serviciu.Intrebarea mea ar fi daca se putea desface casatoria si la notar.Si as mai avea o rugaminte....daca postez cererea de chemare in judecata ,imi poate spune cineva ce sanse am de obtinere a custodiei....pentru ca in momentul in care am depus dosarul la judecatorie nu mi-a spus nimeni nimic...nici daca e buna nici daca nu e.
Buna ziua.Poate cineva sa-mi spuna cand se poate rectifica ultima oara lista de investitii la bugetul local....?Multumesc din suflet.
Buna ziua. As dori un model de proces verbal de achizitie de la persoane fizice la firma.Multumesc.
Am tot scris in acest forum in legatura cu transformarea postului de la contractual la functionar public in administratie publica.Acum am fost incadrata inspector I asistent III cu un sala r de incadrare de 747 lei....bataie de joc.Colega mea de la resurse umane nu vrea sa inteleaga ca ,avand salariul de 921 lei ca si contractual,trebuia sa fiu incadrata inspector I asistent cu treapta cat mai apropiata de salariul avut...... deci treapta I .Rugamintea mea este sa ma indrumati juridic pentru a-mi sustine drepturile.Am inteles ca s-a mai facut si de alti functionari si au avut castig de cauza.Va multumesc.
Răspuns la discuția Dosar pierdut!
Am mai trimis acest mesaj dar nu am primit nici un raspuns.Lucrez la o primarie de oras de gradul III in compartimentul financiar contabil .Am intrat in administratie publica in anul 2004 in luna august.In anul 2009 am absolvit o facultate cu specializarea contabilitate.Acum anafp-ul ne obliga sa devenim functionari publici.Intrebarea mea este cum voi fi eu incadrata .Mentionez ca eu am fost incadrata inspector de specialitate II cu studii superioare imediat dupa absolvirea facultatii.
Răspuns la discuția Dosar pierdut!
Am o colega la primarie in serviciul asistenta sociala care a terminat studiile superioare in anul 2008,iar inainte de aceasta a fost incadrata inspector contractual II.Mentionez ca lucreaza in domeniu din anul 2005.Acum este recrutata ca functionar public si am dori sa stim unde se incadreaza in functia publica de executie.Multumim.