Schimbarea,inlocuirea continutului unei Incheieri de sedinta - este Fals material in inscrisuri/art 288 ?
Buna seara
Respectuos va solicit raspunsul la aceasta intrebare.
Este vorba de un partaj bunuri comune,in care intr-o anumita Incheiere - initial se mentioneaza = ce sa partajat amiabil si ce a ramas de partajat citez " raminind numai apartamentul " care a fost partajat amiabil - anterior. Apoi se observa/realizeaza greseala comisa si "" se reface Incheierea de sedinta din aceiasi data ,,,acum cu continutul corect referitor la care imobil trebuie partajat ,,citez - ""raminind numai imobilul din str,,,,, nr ,,,= acesta fiind = casa,,in alt cartier,alta adresa..
Este - aceasta - inlocuire a continutului INCHEIERII de sedinta ,,este un Fals material in inscrisuri - art 288 ?
Va multumesc ,anticipat pt toate raspunsuri domniilor voastre,,pt amabilitate si timpul consumat - pentru - iluminarea maselor populare,a poporului.
Va rog sa-mi spuneti ce variante am sa cumpar o casa neintabulata ,cu autorizatie de constructie expirata .Exista vreo varianta legala,ca sa o pot intabula apoi.
Cat de legal este un astfel de contract?
------------------
Trebuie sa oferiti mai multe detalii = altfel trebuie sa presupunem
1.Daca este"neintabulata"- rezulta ca este - o constructie"neterminata" ",in curs" si nu este " o casa" este o constructie = in curs sau neterminata. O casa - in justitie - este un imobil = " locuibil",conectat la utilitati si intabulat,impozabil.
2. In situatia dvs - intabulat/impozabil este- " numai terenul" deoarece numai pt teren platiti impozit.
3) Varianta pt dvs este " sa cumparati" "in/cu acte" - numai ce este intabulat/impozabil - adica numai terenul,dar sa platiti ,daca nu se poate altfel/daca doriti = sa platiti si terenul si " constructia neterminata/neintabulata sau pct 4 =
4).Solutia dnei avocat Cristina P,,,,,,,,,Se poate intra in legalitate si ulterior edificarii constructiei, prin obtinerea unei noi autorizatii de construire.
Apoi, o intabulati.
Oricum va multumesc ,mult pt raspunsurile dvs. Apropo de "semnele din teren "
= a) pina in 2001 cind o intrebam pe mama/fost proprietar ref -""luarea,inminarea - titlului de proprietate de la Primarie = i-mi spunea ca - este la Primarie,titlul dar nu il - inmineaza inca proprietarilor = litigiu..Drept dovada = obtinem titlul,adica il luam,il primim prin 2003 - dar cu data emiterii = 20 april 1999= total ilogic.,absurd(nu mai spun ca in actele de proprietate,notariale facute pina in 2003 apare supraf de 315,,iar in titlu = 336 mp,(noi in pierdere cu 21 mp )luat,primit,obtinut in 2003 dar cu data eliberarii 20.04.1999..Iarasi - contradictii.ciudatenii,mizerii
- b) pomi - plantati la colturi,la hotare= un nuc,,o salcie,1-2 corcodusi - astazi - cu diametru de min 30 - 40 cm/tulpina,,,= astazi - in curtea vecinilor,care in 2001 - nu erau,(era decit = gradina celui care a vindut terenuri la toti) - vecini care nu au indraznit sa ii taie,,sa i-si faca - curatenie in propria ograda= nuc,,salcie,,2-3 corcodusi - desi ii incurca,,producea - gunoaie pe acoperis,,incurca la curatenia de linga gard. Deci - numai - mizerii,lucruri - dezgustatoare
Merg pe ideea- putin absurda= ca am vecini corecti,,cinstiti,,si ca toate cadastrele - ar putea fi "" bune" aranjate,,dar per total,in realitate - cineva pierde..Constat ca - am lipsa 21 mp fata de cadastrul din 2001/cind aveam vecini = gradina nevinduta,iar dupa 2008 am case,loturi teren si case = 3 imobile,,Terenul = nu a plecat,au modificat hotarul( am - deschiderea la strada cu 51 centimetri mai putin),,au modificat hotarul in lipsa,,,cu un batrin singur,bolnav,sau plecat la copii sau la spital - dezgustat,satul de aceste interminabile= modificari de garduri,hotare, constructii pe hotar etc..
Oricum - va multumesc - mult pt raspunsul dumneavoastra.Rezulta - solutia - Judecatoriei - daca amiabil - nu se poate/nu ai cu cine discuta = a) nu vor sa vada,sa priveasca/analizeze - alte masuratori cadastrale decit ale lor( stiu probabil unde este - buba),,b) "nu a intrat nimeni",pot sa iau cit VREAU " = adica un raspuns mizerabil acesta cu "" CIT VREAU"..
Judecatoria = un min doi ani,, probabil , a)un nou cadastru,, b)o expertiza cadastrala,,va tine cont de - c)data intocmirii cadastrului//cit este de vechi/primul,,d)de planul urbanistic,de lungimea strazii/din intersectie in intersectie - real,practic si teoretic/din cadastre. Multe- mizerii care - ma dezgusta,,,pe 3 laturi am 4 vecini(pe o latura am 2 vecini) iar min 2,sau 3 vecini sint vinovati/stiu unde este buba..Ma dezgusta si = raspunsul cu "" cit vreau/pot face gardul -cum vreau,,sa iau cit vreau"" si cu Judecatorie - cu vecinii= este ingrozitor de - dureros.
Intrebare - Pt bransament la reteaua de canalizare- trebuie sa obtin,= acordul,autorizatie, ceva de la primarie ? depunere dosar,avizaul/acordul,,taxe de bransament etc si apoi - lucrarile in sine ?. Bransarea,legarea - neoficiala la reteaua de canalizare ( la negru) - solicita,este pedepsita cu - amenzi ?
Va multumesc
GRANITUIRE/masuratori cadastrale,lipsa teren =
In iunie 2014 schimbare /innoire GARDUL, pe hotarul din - nord/15,66 cm,prin masuratori am constatat -LIPSA LA MASURATORI =
- a) Vest = deschidere a strada 51 cm/lipsa = deci - au intrat amindoi vecini- din stinga,dreapta sau numai unul. In 2001 = EU - deschidere la strada = 23,71 m iar astazi = 23,20 metri.,-pt a i-si obtine deschiderea lor la strada( sau mai mult),,au intrat la mine,la mama/singura in familie.
- b)La - est = -inca nu am masurat- exact lungime,dar au facut gardul - aproape sub streasina mea/20 centimetri distanta de perete,fata de min 50 cm cum era in 2001..
- c) SUD -Vecinul- la cca 4 -5 ani ,modifica ceva,ori gardul,,ori peretele vreunei magazii din lemn.pal
,internita construite - pe hotar - pt a intra la fiecare - modificare/constructie de gard - un cca 5 - 10 cm
.La fiecare - modificare = cearta.discutii,,eram sau nu - acasa,,poate eram bolnav,,sau - singur - oricum - mizerii mari si multe..
- Intrebare = Cum rezolv litigiul,,cum recistig - terenul din masuratori cadastrale -din 2001,,acum in 2014 - am alte masuratori,- eu fiind in pierdere. Ei - declara ca = nu au intrat in terenul meu,,,dar ca - POT FACE GARDUL - CUM VREAU,,,SA IAU CIT VREAU = un raspuns - murdar,,
CUM REZOLV - LITIGIUL ? Plingere penala ? Chemare in judecata dupa un alt,,un nou cadastru facut anul acesta in 2014 ? Timp pierdut,,nervi,,bani cheltuiti,drumuri/alergatura...Noul meu cadastru ,,va masura,,va constata - lipsa si - gardurile,constructiile actuale din curtile vecinilor - facute - dupa masuratorile lor cadastrale,,poate corecte poate nu , Numai Instanta - hotareste - desfiintarea acestora ?
AMIABIL = raspunsul este - murdar si fara martori sau - o adresa,precizare - in scris/din lipsa martori.. ="""" nu au intrat la mine,,masuratorile lor cadastrale sint corecte - dar EU AM LIPSA fata de masuratori cadastrale din 2001."""( ,nu au vrut sa i-mi arate cadastrele lor,trebuie sa le caute - cca o ora,,,sau ca nu au cadastre facute,,) si - ""POT SA IAU CIT VREAU,,sa fac gardul nou - unde vreau.""
Respectuos va rog - un sfat,o varianta de solutionare = amiabila,neamiabila.Dvs a-ti mai intilnit situatii asemanatoare..
Eu va multumesc sincer.Numai ca = 1) Nu m-am gindit "" sa le contest"" m-am gindit ca "" le voi plati "" in urmatorii 4 - 8 ani.
2) Mai am cca 17 probleme,,proiecte cum le zic unii - urgente,mai importante - pt mine pe anul 2014 decit contestarea cheltuielilor = munca multa,,sapte dosare, plingeri,,sa le iau pe fiecare,= data = depus,,rezolutionat,atacat rezolutia sau nu ,,etc si primit amenda,,,apoi alt dosar,,,..Atentie - eu am de plata - cheltuieli judiciare ca - petent - pt ca i-am dat de lucru dlui procuror .Ex = fals in declaratii in = a) Practicaua= Inch de sedinta - dezbateri,,in b)Chemarea in judecata,, c)in Precizari la Chemare..Ex= plingerea pt falsul material in inscrisuri - nici nu l-au observat = pt dnii procurori este un nimic - nici nu am numar de dosar= Inlocuirea unei Incheieri de sedinta( a 2 a de la inceperea procesului. Au depus Chemarea/iunie - cu greseli/neputind-o schimba,,apoi s-au depus precizari - in nov - gresite si sustrase intre sedinta 1/oct si sed /2 din dec. apoi = Sed 2,apoi Incheierea ei/decemb - gresita,,inlocuita,dar mult mai tirziu, apoi in ian se lumineaza,,sustrag precizarile gresite depuse in nov dar incheierea ramine,,incheierea nu putea sa o sustraga,,trebuia modificata,,a stat incheierea din dec - nemodificata pina prin sept anul urmator,,cind a fost inlocuita...
Renunt a mai scrie,,continua= simt ca fac criza..Nu se merita sa fac 5 atacuri de cord /ca exemplu pt 1500 roni.
Va multumesc inca o data pt ajutor ,amabilitate,timp consumat etc. Varianta - ajutor public,nu merge- deoarece fiecare plingere alaturi de numele meu,adresa, contine si precizarile="nici salariat,nici pensionar nici somer" .. Am fost - "premiat" mereu pt ca - atacam prin plingeri - un magistrat,, ruda de-a unui fost membru CCR,,acum - la Strassbourg ,(iar eu un simplu petent - si fara avocat/aparator).pt mai multe infractiuni = fals intelectual,,inselaciune si nu in ultimul rind - favorizarea - uneia din parti,,plus 129 alin 5/obligatia magistratilor etc..
Cheltuielile judiciare - sint pt cca opt dosare/plingeri depuse in ultimii doi ani,pe care cu prima ocazie - le voi plati daca nu rezolv nimic cu dosarele penale - pe rol = fals intelectual/din dec 2013 si inselaciune din nov 2013,,daca ,virgula cistig una din aceste doua - cad toate cheltuielile judiciare,pt ca se leaga una cu alta,,sau voi primi iarasi NUP = fratiori si surioare/o mina spala pe alta si amindoua( nu pot lua premiu daca am avut corijente in fiecare trimestru).,,,. si le voi plati,,,,,,in viitorul apropiat..
Va multumim - oricum - sincer - pt = amabilitatea,sufletul si daruirea dumneavoastra - intru - iluminarea maselor populare.
Intrebarea este f buna - mai ales pt mine ca - Petent,, Am depus niste plingeri penale,,cred ca nu am fost suficient de ""elocvent "" cu dl procuror ,,am primit - NUP-uri sau respinse plingerile ,,,,dar am de plata la cca 5 dosare un cca - 1500 roni - in calitate de petent care are dreptate un cca 60 % minimum( altfel nu depuneam P P )- drept - rasplata ca am depus plingeri//sa ma sature sa mai depun plingeri penale de Fals intelectual contra dlor judecatori.
1.Puteti vinde - fara plata sultei pe care o puteti achita mai tirziu( asa a fost la mine) cca asemanator cazul cu al dvs.S-a platit - sulta la 2 ani si opt luni de la Sentinta Fond