avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate lavinia ruth

Activitate lavinia ruth

Pentru bugetarii care inceteaza contractul de munca cu preaviz din motive neimputabile lor, la intrarea in somaj li se acorda salarii compensatorii (2 salarii minime pe economie)?????
Răspuns la discuția Perioada acordare somaj
Multumesc pentru raspuns
pe ce perioada se acorda ajutor de somaj -indemnizatie la o vechime in munca de 15 ani?
Daca ma angajez dupa 2 ani si lucrez 12 luni mai am dreptul la un alt ajutor de somaj?
Răspuns la discuția drept mostenire
Deci toti nepotii de frati si surori dupa decesul parintilor au cota parte egala la averea unchiului lor?
Discuție drept mostenire
X nu are familie dar are 2 surori bune (decedate), 2 frati de mama, (decedati) 2 frati de tata.
Intrebarea este: Cine are dreptul la mostenire tinand cont ca toti fratii si surorile au copiii. ???
cum se calculeaza dividentele FP:
1. nr. actiuni x 0,082 x 2 (anii 2008 si 2009)
2. nr. actiuni x 0,082 x 1 (ambii anii 2008 si 2009)
Discuție concediere
Intr-o intreprindere cu capital de stat, conducerea poate face concedieri fara a ajunge la un acord cu sindicatul?Fara viza sindicatului? si cu incalcarea CCM-ului semnat intre acestia?
Răspuns la discuția refuz autorizatie constructie
terenurile invecinate sunt curti constructii, terenul meu nu aproba primaria pentru a fi scos din circuitul agricol,... desi are si numar de casa,.. spunand ca este trecut ca spatii verzi. Mentionez ca pe o anumita suprafata 1/3 trec fire de inalta tensiune Electrica
Am cumparat un teren 7000 mp in anul 1992 intravilan agricol intre case construite la sosea. Dupa anul 2000 am cerut parcelarea si autorizatie constructie casa. Primaria refuza spunand ca este trecut ca SPATII VERZI. Are acest drept fiind o suprafata asa mare si in vecinatatea caselor locuite?Ce sanse am sa construiesc macar pe o suprafata mai mica?
Răspuns la discuția folosinta teren
Avea dreptul primaria sa-l incadreze in spatii verzi tinand cont ca la preluarea abuziva 1986 (demolare) era folosit si trecut in Cartea Funciara - LOC DE CASA-? Mai mult primaria l-a intabulat in anul 1991 dupa aparitia L18 care spune ca nu mai avea dreptul acesta dupa decembrie 2009