Vreau sa rectific contractul era pe perioada nedeterminata cu perioada de proba de 3 luni
In decizie scrie ca contractul a fost incheiat conform C.M art 31.3 la initiativa angajatorului
Contractul a fost incheiat pe 3 luni din ianuarie pana in aprilie.
Buna ziua,
am fost angajat pe o perioada determinata de 3 luni la o anumita firma, dupa 3 luni managera impreuna cu persoana de la HR mi au adus la cunostiinta ca din pacate nu m am calificat pentru postul respectiv si ca de fapt firma cauta o persoana care sa aibe cunostiinte mai multe despre atributiile pe care trebuia sa le indeplinesc, in sensul ca ei cautau o persoana pentru pozitia de senior si eu m am dovedit a fi junior. Astfel ca s a hotatarat ca decizia de incheiere a contractului sa fie conform codului muncii aliniat 31.3. Mentionez ca la angajare nu am fost instiintat ca am aplicat pentru un post de senior. Ceea ce vreau sa va mai spun este ca in conversatia pe care am avut o cu managera mea si cu persoana de la resurse umane mi se mai propune inca un contract de colaborare de 2 luni, astfel ca intrebarea mea fireasca daca nu m am calificat pentru aceasta pozitie de ce mi se ofera acest contract. O sa va lamuresc tot eu pentru ca toate persoanele care au fost angajate in aceasta firma cel putin eu in aceasta perioada de 3 luni am cunoscut 2 persoane care au venit au fost anagajate si au plecat in maxim 2 zile, fie pentru ca nu le a convenit orarul, fie distanta, sau si mai grava situatia pentru ca se uita sa se plateasca salariu la timp.
Ca si o concluzie intrebarea mea este: Vi se pare normal sa mi se inchida contractul de 3 luni cu articolul 3.1 din codul municii si in acelasi timp sa mi se ofera inca un contract de 2 luni. Unde as putea sa ma adresez astfel incat incheierea contractului de proba sa se faca cu acordul partilor?
Esential este ca sa vandut un apartament,bunica la vandut ,eu m-am ocupat de acte......pierdeti esentialul
In 2011 am vandut un apartament pe numele bunicii care era pensionara iar acum in 2014 am primit instiintare de plata pentru 13.000 lei si 4000 lei penalizare de la aceasta taxa,care de fapt nu stiu despre ce este vorba
Ce lege impune acest lucru si de cand se aplica:??
Eu in acelasi an am cumparat o alta locuinta pentru care m-am si imprumutat de diferenta de banii
Ce solutie am??
Am intrebat pentru ca am un contract cu norma intreaga la o companie nationala privata si sunt interesat sa deschid o firma-srl(magazin alimentar) la care sa fiu administrator pentru a-mi suplimenta veniturile.
Compania nationala privata nu are nici-o legatura ca magazinul alimentar pe care doresc sa il deschid.
Ma intereseaza aspectul legal daca contravine vreunei legi sa fi in acelasi timp angajat cu contract de munca la o companie privata si sa fi si administrator la un srl,eventual poti sa figurezi si la propriul srl cu contract de munca?
Buna ziua,
Sunt interesat sa cunosc daca este legal sa ai un srl (administrator la un mic magazin alimentar de bloc cu 2-3 angajati) si in acelasi timp sa fi angajat cu contract de munca, norma intreaga la o companie nationala sau multinationala
Doresc sa stiu complexitatea unei proceduri de adoptie,mentionez ca suntem doi tineri la 40 ani cu situatie materiala medie si serviciu.
Daca adopti un copil la cateva luni sotia poate sa mai ia concediu de crestere copil?
Locuim singuri si avem locuintele in proprietate,suntem cu studii superioare si nu avem cazier.
Cat dureaza un proces de adoptie?