avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate victoria teo

Activitate victoria teo

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am avut inmormantare (pentru urna cu cenusa) in cimitir ortodox cu preot ortodox. In Transilvania. Regulile nu sunt aceleasi peste tot.
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat juridic in urmatoarea problema:
Primaria de sector ne anunta ca ununul dintre vecini <<a generat un PUD in vederea obtinerii unei autorizatii de construire pentru: "Construire liceu Ds+P+4E">> si ne cere un punct de vedere.
Terenul in cauza are 684mp, POT 60%, CUT=2,5, iar inaltimea la cornisa va fi de 20m.
Avand in vedere ca noi, cei trei vecini din limita de proprietate, avem locuinte individuale cu regim de inaltime P, P+E si respectiv P+E+M, credem ca inaltimea liceului, dar mai ales curtea foarte mica ne vor crea un disconfort major.
Exista vreo prevedere legala pe care o putem invoca in legatura cu DESTINATIA constructiei?
Va multumesc frumos.
Justificarea o constituie hotararea judecatoreasca de la Registrul Comertului care ia nota de lichidare/dizolvare si cum au fost atribuite bunurile, nu?

Szekely Barna a scris:

Ii trebuie ceva document, ptr taxe și impozite. Acolo trebuie făcut justificarea.

acest răspuns util
Cred ca acuzatiile la adresa domnului sunt nemeritate; dumnealui plateste din proprie initiativa mai mult decat cei 700 de lei cat este obligat legal si se gandeste sa plateasca DOAR cei 700 pana isi recupereaza contravaloarea bijuteriilor sau a cotei parti care ii revine din aceasta valoare. Nu cred ca poate avea vreo problema. M-ar interesa care lege il obliga sa majoreze pensia datorata, pentru ca spune "Eu am majorat aceasta pensie trimestrial cum scrie în lege".
La dizolvarea unui SRL cu asociat unic toate bunurile mobile si imobile au intrat in patrimoniul asociatului unic, dupa inchiderea balantei si plata datoriilor la Anaf (acelasi lucru cand sunt mai multi asociati, se imparte intre ei dupa procentele detinute de fiecare in afacere) . De ce trebuie sa vindeti autoturismul catre dumneavoastra?!
Răspuns la discuția Vanzare imobil mostenit
acest răspuns util
Va rog frumos, o lamurire, se plateste impozit si pe imobilele mostenite?
Am facut la notar in Bucuresti succesiunea dupa sot si contracte de donatie in aceiasi zi si nu ma refer la autoturism, ci la imobile.
Buna ziua,
Am si eu aceiasi problema cu @gi-jane2, tensiune mica in instalatia casei, masurata in prize; asta imi afecteaza aparatele casnice, masina de spalat Miele nu a mai vrut sa functioneze la un moment dat, cei de la service m-au atentionat ca defectul apare din cauza tensiunii scazute si asa am ajuns sa masuram tensiunea (era in jur de 170V), s-a stricat aparatul cu microunde; in orice caz este tare neplacut, scade intensitatea iluminatului in casa, nu putem folosi microundele in acelasi timp cu prajitorul de paine, ...
Noi avem alimentare trifazica a casei. Are cineva un sfat? Multumesc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
maria v, poate ar trebui sa vorbim si despre ce nu a facut tatal pentru copilul lui, ce ziceti?
Asa e. Dar am facut doua plati, una catre asociatia de strada si alta catre firma autorizata pentru pentru proiect, autorizatie si lucrarile de racordare si alimentare cu gaze a casei. Daca cea din urma este clar pentru proprietatea personala, cealalta pentru ce este? Ma gandesc ca Electrica este probabil proprietara intregii retele de curent electric de pe strada, desi m-a obligat sa platesc stalpul de beton de pe trotuar. Asa si Distrigaz.