avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate toy_story

Activitate toy_story

Răspuns la discuția Sesizare registrul comertului
Buna seara,
contractul a incetat prin acord. Eu vreau sa inchiriez spatiul altei firme care nu isi poate inregistra sediul pt ca apare vechia firma cu sediu. Deci sa inteleg ca se poate sesiza registrul comertului? cum se procedeaza? trebuie sa merg la RC?
Oricum cine ar sta relaxat ca are o firma inregistrata cu un sediu fictiv, poate vine si control intre timp... RC niciodata nu verifica am inteles ca au fost cazuri in care firme au ramas 3 ani cu sediu fictiv. Ce se poate face?
Multumesc
Discuție Bunuri comune
Buna seara,

am urmatoarea situatie: detin un imobil cu o ruda in comun, 50/50. as dori sa rezolv aceasta situatie, in sensul ca fie cumpar eu partea rudei fie vice versa.
pesoana respectiva nu doreste acest lucru, in aceasta situatie singura cale este sa am adresez instantei si sa cer vanzare imobil?
Multumesc mult de ajutor!
Buna seara,

ma confrunt cu urmatoarea problema si anume am avut un cotract de inchiriere cu o firma comerciala care si-a facut sediul in imobilul detinut de mine. Contractul de inchiriere a incetat insa firma nu si-a modificat sediul. la insistentele mele tot imi spune ca va rezolva problema insa au trecut deja 3 luni...
Imi puteti spune va rog daca pot depune o sesizare in acest sens la Registrul Comertului pentru a-i radia sediul si cum se procedeaza?
Multumesc
buna seara,

cand se depune 010 pentro o firma aflat in lichidare voluntara si ce se trece la data dizolvare.
spre ex decizie aga 1 august, publicare MF 15 august, 30 zile de asteptare 15 septembrie. bilant lichidare 31.12.2013
Multumesc
Multumesc mult
Încă o întrebare se poate face poprire chiar daca se face Contestație la titlul de execuție?
Nu se poate discuta cu executorul si explica ca se executa un contract in care nu s-au efectuat serviciile?
Am înțeles de la alți avocati ca încuviințarea executării se face totuși in instanta. E corect?
Multumesc

Multumesc pentru răspuns. Nu sunt avocat si imi este un pic greu de înțeles.
Sa presupunem ca se merge cu contractul la executorul judecătoresc, apoi se merge in instanta pentru încuviințarea silită? Verifica cineva ca serviciile au fost îndeplinite pentru a se percepe onorariul? O data ajuns in instanta pentru încuviințare se poate face Contestație? Este corecta intelegerea mea? Pe mine ma informează executorul judecătoresc ca s-a început procedura executării silite? Sau ma trezesc cu poprire pe bunuri/ conturi?
Multumesc mult!
Buna seara,

Imi puteti spune va rog care cum se procedeaza daca se doreste recuperarea onorariului neachitat intr-un contract de asistenta juruduca?
Ma intereseaza procedura, pasii de urmat si cam cat ar dura in instanta?
in cazul in care exista o neintelegere asupra onorariului convenit, instanta il poate micsora?
Multumesc
Răspuns la discuția Bilant de lichidare
Mai complicat acum cu cele electronice si se depun si pe cd de la admin la admin de sector. Trebuie așteptat sa pună pe site.
Multumesc
Răspuns la discuția Bilant de lichidare
Multumesc pentru raspuns. Ce varianta a situatiile financiare qr trebui sa folosesc? Cele pe 2013 nu sunt publicate pe site MF..