avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate madina71

Activitate madina71

Sa speram ca la un eventual control n-or sa observe....
Multumesc!
Buna ziua!
Am avut un salariat cu CIM per. determinata care a expirat in 01.09.2014.
Azi am observat ca nu am transmis Revisalul la data expirarii, pe portal Revisal, la ultima preluare rapoarte el apare activ, insa la data incetare contract apare 01.09.2014.
O sa retransmit astazi?
Care sunt consecintele la un control ITM?
Multumesc!
As avea urmatoarea speta, cam incurcata zic eu:

1. In 1986, dupa moartea bunicului, bunica mea si 6 din cei 10 copii ai sai renunta doar la casa si terenul aferent acesteia in favoarea a 3 dintre copiii sai, sa zicem C1, C2, C3. Al 10-lea copil (C10) nu apare inscris niciunde pe certificatul de mostenitor, din cauza unei omisiuni a notarului... nu a observat nimeni pana astazi acest lucru.
2. In iunie 1996 moare bunica
3. In iulie 1996 este emis titlul de proprietate pe numele bunicii, la defunct fiind trecut bunicul.
4. Pe titlu figureaza, in afara de casa cu pricina si terenul eferent acesteia, alte terenuri (arabil, vii) date de bunica spre folosinta catre 5 copii (C1, C2, C3, C4, C5) dintre cei 10. Restul (C6 pana la C10) au avut spre folosinta alte terenuri, in mod sigur au obtinut titluri pt acestea, acestia din urma neavand niciun drept (moral vorbind) la aceste terenuri de pe titlul cu pricina.

Nu exista neintelegeri intre cei 10 copii ai bunicii, mai bine zis intre cei care mai sunt in viata si mostenitorii celor care au murit....

Ce e de facut pentru ca fiecare dintre copiii bunicii C1 pana la C5 sa obtina act de proprietate, fiecare pe "bucata" lui, cu costuri minime?
Răspuns la discuția Control DGFP / analiza de risc !?
Si eu am primit asa ceva. Firma este pe pierdere de la infiintare, adica din august 2010. Actualmente sunt platitoare de impozit pe venituri micro. 3%.
Este vorba de aceeasi functie, iar de la angajarea anterioara au trecut 4 luni, viza medicului de medicina muncii fiind data pentru 1 an. Inseamna ca fisa de aptitudini este inca valabila...

Va multumesc!
In acest caz ar trebui facut din nou dosarul medical cu viza medicului de medicina muncii?
Buna ziua!
V-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema:

Am avut o salariata careia, acum aprox. 2 luni, i-a incetat cim in perioada de proba (cf. art 31 alin 3) , la cererea verbala a acesteia la acea vreme.
As dori sa stiu daca o pot reangaja pe aceeasi functie si in ce conditii.

Va multumesc!
Buna ziua!
In cazul in care am emis o factura catre un client in luna iunie, dar din greseala nu am inregistrat-o in luna respectiva, cum as putea sa rezolv aceasta problema?
Va multumesc!
Buna ziua!
Este posibil ca o firma infiintata in martie 2013, cu caen principal 7022- consultanta, platitoare in prezent de impozit pe profit, sa treaca in 2014 la impozit pe venituri?
Daca schimba activitatea principala si renunta la activitatea de "consultanta"?
CA cel mai probabil nu va depasi 65.000 eur pana la sfarsitul anului....

Va multumesc!