Buna ziua , avem un salariat care in timpul zilei paraseste locul de munca dupa cateva ore de munca .
In acea zi salariatul poate fi pus nemotivat , tinand cont ca nu si-a efectuat norma in congormitate cu contractul de munca ?
Multumesc
Buna ziua ,
unui angajat cu salariul mimim pe economie poate sa ii fie diminuat salariul , daca a lipsit nemotivat de la munca ?In ce conditii ?
Multumesc
Buna ziua,
avem o situatie ....
-un imigrant din Bangladesh, cu permis de sedere cu drept de angajare valabil, a venit la o societate pentru angajare .In urma interviului i s-a facut un contract de munca , inregistrat in Revisal , dar nu a fost raportat la IGI .
-Permisul lui de angajare era emis de IGI Arad ,
-contractul lui de munca a fost incheiat in iunie 2022 , noul contract a fost facut in 07 iulie la Cluj,
Ce demersuri trebuiau facute inainte si dupa a se incheia contractul de munca la Cluj ?
Va multumesc.
Buna ziua,
un An nou fericit va doresc tuturor !
Intrebarea mea este :daca in apartamentul meu proprietate personala nu locuieste nici o persoana ce cheltuieli sunt obligata sa platesc tinand cont ca exista apometre ,centrala proprie si contor de gaz.Daca se poate as dori sa stiu si articolul de lege care reglementeaza acest lucru .
Va multumesc .
Buna seara ,
as dori sa stiu daca este posibil sa se faca un contract de vanzare cu clauza de intretinere intre parinti pe de-o parte si doi fosti soti (in acest moment ei fiind despartiti in mod legal) divortati.
In urma controlului ANAF , in casa de marcat se gasesc mai putini bani decat pe bonul fiscal.Inspectorii pot sa inchida locatia?
Este legal?
Multumesc.
as dori sa stiu, daca in perioada de preaviz data de angajator, pentru o functie de conducere, se accepta concediul medical?
In puteti spune un articol de lege .
Va multumesc !