avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate catalin bratianu

Activitate catalin bratianu

Discuție taxa de poluare
in cazul in care as dori sa-mi inmatriculez masina adusa din alta tara zilele acestea as dori sa stiu daca se mai plateste taxa de poluare.
va multumesc

stiu lucru acesta pt ca atunci cand se trage apa se aude. Am facut diverse sesizari asociatiei si mi s-a tot spus ca cele 2 persoane au primit avertisment,de asemenea neavand caldura am adus diversi mesteri,iar acestia intrand in subsolul blocului au constatat cu stupoare ca cele 2 persoane care locuiesc la parter si et1 sunt legate la coloana principala,fapt care duce la scaderea presiunii.
am tot facut plangere la presedintele asociatiei fara rost. Eu sunt din rm valcea.
as vrea sa stiu unde pot face o reclamatie mai sus de asociatia de proprietari deoarece sunt neindreptatit fiindca administratorul in persoana(instalator find)a montat niste robinete pe calorifere a doua locatare care stau la etaje inferioare,robinete cu ajutorul carora aceste persoane trag apa din calorifere si ne lasa pe restul fara caldura. Ce demersuri pot face? Multumesc anticipat.
referitor la noua taxa care priveste masinile inmatriculate in ro pana in 2007 de catre cine va fi platita? VANZATOR SAU CUMPARATOR?
pe 26-06-2010 am fost arestat in Italia pt frauda informatica, dupa care mi-am angajat un avocat,care a dispus eliberarea mea pe data de 26-09-2010. precizez ca cei de la carcera unde am fost retinut au refuzat sa ma elibereze,iar dupa repetate inscrisuri trimise la carcera de catre ministerul public am fost eliberat abia pe data de 01-10_2010. Cand am fost eliberat la aceasta data am primit mai multe acte printre care scrie ca am fost retinut 6 zile in mod abuziv. Unde si ce mai pot face tinand cont de faptul ca a trecut aproape 1 an?
tin sa precizez ca aceasta persoana are o firma INTREPRINDERE INDIVIDUALA care este neplatitoare de TVA,care are 3-4 angajati care nu au forme legala de munca,si care executa lucrari de constructie de o foarte proasta calitate,iar cand este tras la raspundere da bir cu fugitii. Vreau sa stiu daca aceasta persoana poate fi trasa in vreun fel la raspundere. Mentionez ca nu are casa de marcat. Unde pot reclama aceasta persoana? Va multumesc anticipat.
Un vecin care are o firma I. I (craioveanu ilie alin) Intreprindere individuala neplatitoare de TVA mi-a executat niste lucrari de constructie de o foarte proasta calitate. Ce pot face,unde il pot reclama? Mentionez xa acesta are in permanenta 3-4 oameni la munca pentru care nu are forme legale(contracte de munca).
stie cineva ceva referitor la legea privind trecerea animalelor de companie la asociatie?
Chiar nu inteleg acest proiect de lege! Poate ne lamureste si pe noi cineva care este mai in tema. De fapt ce avere se confisca? Caci cei ce comit fapte de natura ilicita nu isi trec nimic pe numele lor. Se confisca averile acestor persoane chiar daca acestia au instrainat toate bunurile rudelor,caci practic aceste bunuri nu mai apartin aceloc persoane care comit fapte ilicite?