avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela Molnar

Activitate Mihaela Molnar

exista si exceptii
Răspuns la discuția Refuz solutionare dosar dauna RCA
"aveti posibilitatea..." nu obligatia. Iar service-urile nu sunt insa obligate sa accepte orice, si ele au tot posibilitatea...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti insa sa ne tineti la curent cu stadiul comunicarilor... este o experienta utila pentru multe persoane. Altfel, chiar va doresc succes in rezolvare!
si in cazul in care nu exista nici frati, nici parinti, care este ordinea posibilelor rude care ar putea mosteni un apartament cumparat inainte de casatorie.
intrebati firma de inchiriere daca accepta ca asigurarea pentru bunuri sa fie facuta de dvs. in alta parte. La urma urmei, puteti solicita si consultanta direct la acele firme mentionate de ei...
Răspuns la discuția Carduri persoana decedata
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
ajutorul de inmormantare nu are legatura cu masa succesorala. Acesta e primit de mostenitori sau de catre cei indreptatiti sa il ceara, ca urmare a cheltuielilor efectuate cu inmormantarea.
exista aplicatii dedicate ale fiecarui operator de carduri pentru tichete de masa si tichete de vacanta, in care stiti exact ce bani sunt, cand si unde au fost cheltuiti si cand expira sumele ramase. Se acceseaza si pe telefon si pe calculator. Pur si simplu va faceti cont pe platforma furnizorului de card
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din momentul in care ati inregistrat contractul la Finantele locale, dumneavoastra deveniti titular de drept al masinii, drept pentru care orice polita anterioara isi inceteaza valabilitatea. Din acel moment puteti incheia politele, RCA si CASCO, pe numele dvs.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Societatea de asigurari trebuie sa vina cu un raspuns concret privind cauza decesului si motivul refuzului. Daca nu sunteti de acord, va fi necesara o expertiza medicala.. Si este posibil sa ajungeti la judecata, in acest caz.
Din punct de vedere al procedurii, asigurătorul a fost de acord cu reparația, deci și-a îndeplinit rolul. Mai departe cineva trebuia sa comande piesele, cei de la service sau dvs., dacă nu se putea altfel. Nu am cunoștință despre motivul pentru care service-ul/dealer-ul nu a mers mai departe. Și da, dosarul pe casco are termen 2 ani.