Deci pe numele cui sa fac o instiintare si cum sa o formulez ca sa-i sperii,dat fiind faptul ca suntem rude.Proprietara terenului este pensionara,iar fiul dinsei este capul rautatilor si nu are nici o sursa de venit.Cineva din primarie mi-a dat o idee sa cer daune,terenul.Mai mentionez faptul ca locuinta inscrisa in turism ca pensiune ,si in urma acestei situatii am avut pierderi care pot fi dovedite cu acte.
Nu suntem in familie,suntem in neam,dar fiecare cu problema lui.Va rog sa cititi inca o data situatia.Persoana acuzata de mine,nu detine nici un act pe acel teren,nu are nici un venit.Cum poate fi potolit?
Buna ziua.Va rog sa-mi dati o solutie in urmatoarea situatie.Vecinul din partea de sud a locuintei mele (chiar in fata casei)a construit fara forme legale un hangar in care a functionat o moara de tocat rumegus pentru fabricarea de brichete .Am facut sesizari la toate organele competente,in urma carora a demolat constructia,a sistat momentan functionarea utilajului,dar in schimb continua cu alte sicane intentionat (a agatat de gardul meu tot felul de corcoate,table,prelate uzate,covoare vechi,aprinde focul in gradina cu toate rezidurile urat mirositoare,care arde tot timpul nesupravegheat,degajind un miros pestilential,are o echipa de romi care vorbesc foarte urat,ce mai un calvar) Am incercat amiabil o discutie cu el dar in zadar,spunand ca este proprietatea lui si face ce vrea.Paradoxul consta in faptul ca mama lui face menajul fostei proprietare a acestui teren,care culmea,este si proprietara terenului.Pe numele celui care face toate problemele,sunt emise o multime de amenzi,din care nu a platit nimic pentru ca pe numele lui nu exista nici un act.Am fost sfatuit sa-l dau in judecata pentru daune dar daca nu este el proprietarul pe cine sa dau.Nici mama lui nu se intelege cu el.Am mai fost sfatuit sa le fac instiintare scrisa si oficiala,sa le spun ce-i asteapta.ce ma sfatuiti.Si mai este ceva,suntem si veri primari,si ruda cu o persoana foarte importanta,al carui nume deocamdata nu-l pot spune.Cu multumiri
Buna ziua.Am 2 intrebari. 1...La ce distanta de locuinta mea poate amplasa un vecin padocul de gaini,gaste (latimea terenului este de 10 metri)? 2.Tot acelasi vecin are 2 autoutilitare,care le parcheaza pe domeniul public(dintre care una nefolosita de 7 luni) adica pe strada,fapta care este interzisa prin lege.La cine sa fac sesizare,la politia locala sau la politia de circulatie circulatie / Cu multumiri.
Buna seara.Va rog sa-mi raspundeti daca un garaj din lemn construit in 1990,fara autorizatie de constructie a fost prins in actul de vanzare-cumparare,este legal,si daca se poate elibera autorizatie de extindere,extindere care a constat in nerespectarea totala a proiectului ,si, cat timp este valabila autorizatia de construire,si in ultimul rand cum se procedeaza la finalizarea lucrarii daca a fost chipurile legala.P.S. Va expun aceasta situatie ca vecin al acestei ,,constructii",si culmea se desfasoara si activitati fara autorizatii. Deocamdata atat,si in functie de raspuns va mai cer sprijinul.Si inca ceva...suntem propietarii unei pensiuni turistice de 3 stele si va dati seama de situatie. www.pensiunealina.ro .Cu multumiri. 0723265255 puiu
Buna ziua.Daca o constructie (in speta,un garaj)a fost construit fara autorizatie de constructie,si a fost ,,prins" in cartea funciara,se poate elibera autorizatie de extindere,in cazul de fata pe conctract de comodat?
Buna ziua si La Multi Ani! Se poate emite autorizatie de construire pentru extinderea unui garaj care a fost construit fara autorizatie, pe baza unui contract de comodat ? Intre timp s-a schimbat propietarul,si culmea, de la extindere s-a construit in continuare fara autorizatie dar nu pentru garaj ci pentru o hala de productie de fabricat brichete din rumegus si o moara de tocat rumegusul care face un zgomot infernal.Am apelat la toate oganele abilitate,am primit raspunsuri ambigui,dar in favoarea noastra.Am primit de la primarie un raspuns oficial ca este interzisa construirea de spatii care genereaze noze si zgomot,dar persoana i-si vede nestingherit de lucru.Nu are nici un fel de autorizatie pentru aceasta activitate.Pentru inceput cam atit. Cu multumiri gigi:(
ca asociat unic ,in caz de suspendare de activitate a societatii,se poate intra in somaj ?,alta sursa de venit nu am.
se poate elibera autorizatie de construire provizorie pe baza contractului de comodat,pentru extinderea unui garaj din lemn construit fara autorizatie acum cca.12 ani ?