avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Activitate dana bura

Activitate dana bura

Buna,
am urmatoarea situatie : s-a hotarat majorarea capitalului social prin aducerea ca aport a unei instalatii de producere a betonului . dupa inregistrarea majorarii capitalului la registrul comertului am ajuns in situatia de a inregistra in contabilitate acesata operatiune.
as vrea sa stiu daca acesata instalatie se amortizeaza normal ca si orice alt mijloc fix, sau fiind adusa ca aport nu se amortizeaza.
Va multumesc
Răspuns la discuția ASOCIATIE NON PROFIT
nu a desfasurat activitate deloc, multumesc mult pt raspuns.
Buna, in cazul unei asociatii non profit, care nu a desfasurat inca activitate, la sfrasitul anului se depune declaratia 101?
bilantul se depune si la Registrul Comertului sau doar la finante?
Multumesc
Buna,
intrebarea mea este daca in cazul in care directorul economic al firmei este momentan in concediu de maternitate si apoi urmeaza 2 ani de concediu de crestere si ingrijire copil, si in firma exista o persoana angajata ca si economist, se poate ca economistului sa i se modifice functia in director economic?

Multumesc
Răspuns la discuția Contributia la CJASS pt PFA
Multumesc pt raspuns
Buna,
Am infiintat PFA in august 2010 si inca nu am incheiat inca un contract cu casa de asigurari soc. de sanatate. as vrea sa stiu care este termenul in care se incheie acest contract si ce amenzi se aplica in cazul depasirii termenului.
Va multumesc
Răspuns la discuția Pe ce cont trec un amplificator ?
multumesc pt raspuns. in cazul meu contul 214 este cel bun :)
Buna seara,
e corect daca trec un amplificator in val de 11.000 ron + tva pe contul 214?
daca nu, in ce cont tb evidentiat?
multumesc
va multumesc mult pt raspuns
Răspuns la discuția declaratie rectificativa itm
multumesc pt raspunsuri. intre timp am rezolvat. in timis se cere o nota explicativa in care tb sa spui ce ai gresit, cand, etc. cam aceeasi ca si la CAS