avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate maryaj

Activitate maryaj

are un salariu de 2300 si are o poprire pe salariu asta insemnand 770 lei si ii mai ramane 1500 lei din remuneratia salariala.
avand nevoie de bani a solicitat plata salariului in avans adica cei 1500 lei d-na de la HR vine si ii spune ca ii poate da daor 70%( 1000lei ) din cei 1500 lei pentru ca atat ii vine din salariu pentru ca dansa nu calculeaza 70% din 2300 si calculeaza din 1500 lei
ma refer la 70% pentru ca atat doreste doamna sa dea la avans din salariu
si acum intreb in momentul cand calculezi procentajul salarial se calculeaza la salariul net sau la cel care iti ramane dupa ce iti opreste poprirea
MULTUMESC,
buna ziua,
va rog sa imi suneti cum se ia in considerare 70% din salariu daca anagajatul are o poprire pe salariu ? se ia 70 % dupa ce se calcueaza porirea sau ne raortam la 70% din sariul net?
multumesc,
Răspuns la discuția decontare transport
multumesc!
buna ziua,
daca un angajat are are o distanta de 18 km pana la locul de munca + retur i se poate deconta transportul si daca da conform carei legi
MULTUMESC!
Răspuns la discuția concediere
ADICA DECIZIA DE CONCEDIERE ESTE TRANSMISA IN TERMEN ? IN CAZUL MEU IN DATA DE 04.04.2018?
SE CALCULEAZA 5 ZILE LUCRATOARE?
Discuție concediere
Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum se calculeaza cele 5 zile de trasmitere a deciziei de concediere
in data de 30.03.2018 a fost emisa decizia de concediere in urma preavizului de 20 de zile lucratoare , preaviz inregistrat in REVISAL si inregistrat in registru firmei in data de 03.04.2018 si transmis prin posta in data de 04.04.2018, poate fi contestata pe motiv ca a fost pusa la posta in data de 04.04.2018
MULTUMESC!
buna ziua, va rog sa imi spuneti cum este mai bine/ legal sa numesti o persoana pentru postul administrativ sau sa se dea examen pentru acest post?
daca s-ar da examence anume ar trebui sa stie mai exact tinand cont ca in cadrul departamentului sunt pers. de la curatenie, registratura si responsabil cladire si paznic
MULTUMESC!
buna seara, conform ordonantei 82/2017 am fost anuntati ca ni s-a micsorat salariul ,va rog sa imi spuneti ce se mai poate face daca pana in momentul de fata nu s-a initiat negocierea colectiva , reprezentanti slariatilor mai pot chema angajatorul la negociere ?
daca se mai poate face ceva va rog sa imi spuneti care ar fi pasi de facut?
Răspuns la discuția act aditional
multumesc
Discuție act aditional
buna ziua, daca se face act aditional unui angajat si se mareste brutul si in luna urmatoare se face grila de salarizare si postul respectiv nu se mai regaseste in grila de salarizare si ii oferi angajatului un alt moc de munca la alt departament ii poti micasora salariul?
Multumesc!